Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sulíkov syn o kauze dobitej missky: ZÁKERNÁ su*a... KLAME!

Filip Sulík a Ráchel Karnížová Zobraziť galériu (3)
Filip Sulík a Ráchel Karnížová (Zdroj: Instagram FS a RK)

BRATISLAVA - Syn Richarda Sulíka už viackrát rozvíril hladinu, aktuálne je jeho témou kauza Ráchel Karnížovej. Kým ona je na markizáckom ostrove lásky, on si do nového podcastu pozval Tomyho Kottyho, ktorého ryšavka obvinila z násilia. Filip Sulík ako hlavné dôvody uvádza to, že Ráchel klame a je zákerná.

Kauza Ráchel Karnížovej je už známa všetkým. Aktuálna účastníčka šou Love Island pred pár mesiacmi obvinila moderátora Tomyho Kottyho z násilia. Ten po návrate z liečebne niektoré jej tvrdenia vehementne poprel. 

Aktuálne Filip Sulík ohlásil, že vo svojom novom podcaste ako prvého hosťa privíta práve Tomyho. A mnohí ľudia poukazujú na to, že sa tak deje v čase, keď je Ráchel mimo republiky, nemá prístup na internet a nemôže sa brániť. 

Niektorí za tým vidia aktivitu samotného Kottyho. „Tomy s tým načasovaním nemá nič spoločné, ja som mu zavolal, že poďme spraviť podcast. On sa k tomu chcel vyjadrovať, až keď sa doriešia tie ich súdne spory a tak. Čo sa týka mňa, či som čakal, kým bude Ráchel preč – ja nepotrebujem, aby bol niekto preč, aby som na neho pi*oval na Instagrame,” vysvetlil svojsky Filip na svojom profile. 

A neikdajšiu adeptku na Miss vo svojich vyjadreniach naozaj nešetril. „Ja som o Ráchel vždy, odkedy ju poznám, vedel, že je ku*va a že je narkomanka a že si vymyslela veci na Tomyho... Ja som to neriešil, lebo nehasím, čo ma nepáli. Ale dozvedel som sa o jednej extrémnej zákernosti, ktorú mi Ráchel chcela spraviť. Až vtedy som si povedal, že to stačí, toto psychopatické dievča potrebuje stopku,” vyhlásil. 

Sulíkov syn o kauze
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram R. K.)

Ako vysvetľoval, podcast mal v pláne už dlhodobo a fanúšikom ho sľúbil už dávnejšie. „To už hovorím pol roka, že v októbri budem mať podcast. Riešil som, kto bude v prvom diele a dozvedel som sa tieto veci, tak prirodzene mi napadlo: prvý diel – Tomy Kotty, to dáva absolútny zmysel. Tak som mu zavolal. Čo ja potrebujem čakať, aby som mohol hovoriť pravdu? Nehovoriac o tom, že tá su*a zákerná si počkala...” povedal na Instagrame.

Podľa jeho vlastných slov sa mu Ráchel zverila, keď plánovala zverejniť informácie o Tomyho alkoholizme a násilí, ktorému bola údajne vystavená. „Ja som si s ňou písal, posielala mi hlasovky od Tomáša, ona mi v ten deň posielala veci, čo ide dať von a že s tým počká ešte dva – tri dni. Až teraz viem, že ona s tým čakala, kým bude on zavretý na liečení, lebo ona vedela, že ide na liečenie, lebo sa na tom dohodli a on odišiel v dobrom od nej a dohodli sa, že keď sa vráti, budú spolu. Tak tá su*a s tým čakala, kým bude on odrezaný od telefónu a nebude sa môcť brániť,” tvrdí Sulík. 

Jeho ďalšie slová naznačujú. že má aj iné informácie z prvej ruky. „Dokonca jej vadilo, že sa bude brániť, keď sa vráti z liečenia. Ona mu chcela odoprieť právo na obhajobu strašne zákerným spôsobom, ktorý nemôžem teraz rozpitvávať, ale dozviete sa možno niekedy. Ona chcela umlčať Tomáša extrémne nechutným spôsobom a mala problém s tým, že sa bude akokoľvek obhajovať, keď sa vráti, lebo všetci by zistili, že klame. Lebo on má dôkazy v telefóne,” uviedol Filip a ukázal verejnosti ďalšiu konverzáciu s Ráchel. 

Sulíkov syn o kauze
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram FS)

Filip zatiaľ zverejnil niekoľko úryvkov z Tomyho výpovede, celý podcast bude k dispozícii neskôr. 

Viac o téme: Filip SulíkRáchel Karnížová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu