Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ocenený Ďurica ŠOKOVAL: Dostal ZÁKAZ hrať… Toto je dôvod!

Adam Ďurica Zobraziť galériu (10)
Adam Ďurica (Zdroj: Branislav Šimončík)

BRATISLAVA - Obľúbený slovenský spevák Adam Ďurica opäť raz dokázal, že je na slovenskej popovej scéne veľmi žiadaný. Na nedávnom odovzdávaní cien Soza získal ocenenie za najhranejšiu skladbu. Bezpochyby má veľkú základňu fanúšikov, ktorí milujú jeho hudbu, no paradoxom je, že u neho doma to tak vždy nebolo. Dokonca mu jeho synovia zakazovali hrať!

Adam Ďurcia dostal zákaz hrať doma: Čo bolo za tým?! (Zdroj: Ján Zemiar)

Jeho zbierka ocenení sa rozrástla o ďalšiu významnú sošku z odovzdávania cien Soza za rok 2022. Reč nie je o nikom inom ako o slovenskom spevákovi, hudobníkovi a dvojnásobnom otcovi Adamovi Ďuricovi. 

Ocenený Ďurica ŠOKOVAL: Dostal
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Topky.sk zisťovali, či si jeho najhranejšiu skladbu Zatancuj si so mnou, za ktorú získal spomínané ocenenie, u nich doma spieva a tancuje celá rodina. A spevák nás tak trochu šokoval. „Áno, no musím povedať, že moji synovia... Bolo obdobie, kedy mi zakazovali hrať na gitare,“ poznamenal Adam pre Topky.sk a vzápätí uviedol dôvod. „Veľmi ich to vyrušovalo a lego malo prednosť. Ale moje pesničky poznajú a občas ich prichytím pri tom, ako si ich pospevujú, takže to ma naozaj hreje pri srdci,“ dodal spevák.

Ocenený Ďurica ŠOKOVAL: Dostal
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Adam nám prezradil aj to, ako zvláda odlúčenie od rodiny, keď ťahá koncertnú šnúru a doma je naozaj málo. Viac sa už dozviete vo videu vyššie.

Viac o téme: Adam Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu