Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slávik to KONEČNE priznal: Nemám rád ĽUDÍ!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (3)
Jaro Slávik (Zdroj: YouTube/Zvedavá Zuza)

BRATISLAVA - Porotca talentovej šou Jaro Slávik je naozaj svojská osobnosť. Niektorí ho majú radi, iní ho doslova neznášajú a ďalší ani nevedia, čo si o ňom myslieť. Aktuálne úprimne priznal, že ľudí jednoducho nemá rád.

Jaro Slávik sa síce dlhé roky pohybuje v oblasti šoubiznisu, ale cielene spoločnosť nevyhľadáva. Radšej si prečíta knihu. Aktuálne má rozčítanú aj jednu o púťach. On sám sa však nikdy nijakej nezúčastnil. „Nie, nemám rád ľudí,” povedal otvorene Zuzane Vačkovej pre jej reláciu Zvedavá Zuza. 

Slávik to KONEČNE priznal:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Hoci herečka poznamenala, že na púť sa dá ísť aj osamote, ani to sa Jarovi nepozdávalo. „Áno, ale stretneš ich,” zamietol túto myšlienku. „Ja naozaj mám problém s interakciou s ľuďmi a čím dlhšie sa od nich izolujem, tým väčší je problém s tou interakciou. Nie som ten ľahko obľúbiteľný,” dodal neskôr. 

Mnohí by s ním súhlasili, iní ho zas napríklad zbožňujú na mieste porotcu šou Česko Slovensko má talent. Na to poukázala aj Zuzana, že ako porotca je síce prísny, ale podľa nej aj obľúbený. „Áno, lebo robím to, čo robím s vášňou. Práca v kreatívnom priemysle a v tvorivosti a v identifikovaní nových príležitostí je to, čo je moja vášeň celoživotná. Nejdem proti svojej prirodzenosti,” vysvetlil Slávik, ktorý sa naozaj na nič nehrá. 

Slávik to KONEČNE priznal:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu