Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Studená sprcha pre Belohorcovej muža: Prišiel o MILIÓNY!

Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (2)
Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram VH)

TENERIFE - V čase, keď sa Zuzana Belohorcová sťahovala z USA do Európy, šepkalo sa, že jej muž Vlasta Hájek prišiel o dosť peňazí. Teraz to potvrdil aj on sám!

Rodina Zuzany Belohorcovej sa najprv sťahovala do španielskej Marbelly, potom sa presunula na Tenerife. „Vlasta kvôli covidu nechal veľa peňazí na burze. Sťahovanie, rozladenie z Marbelly, ktorá nenahradila Floridu ani náhodou. Ďalej nedostatok financií, pretože sa im nedarilo predať dom v Miami,” pomenoval ich vtedajšiu situáciu Richard Chlad, s ktorým sa kamarátili. 

Vlastimil naozaj prišiel o nemalú čiastku! „Tam to lietalo, to boli milióny dolárov. Napríklad šesť miliónov,” spomenul si na svoje zárobky v rámci podnikania s autami v podcaste Juraja Sutorisa. „Ale tiež som potom veľa stratil, asi 5,7 milióna. A za to sa už vešiaš,” vyhlásil. 

Dôvodom bol covid a situácia na burze, keď padali akcie, ktoré boli dovtedy maximálne stabilné. „Takže my sme sa síce chvíľku radovali, ale potom prišla veľká studená sprcha,” komentoval Hájek svoju finančnú situáciu z toho obdobia. Po desiatich rokoch v USA tak zamieril naspäť do Európy a ako teraz priznal, podstatným dôvodom boli aj ťažkosti s peniazmi. 

Zuzana Belohorcová s rodinou
Zobraziť galériu (2)
Zuzana Belohorcová s rodinou  (Zdroj: Instagram Z.B.)

Viac o téme: Zuzana BelohorcováVlastimil Hájek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu