Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

DRAMATICKÝ rozchod slovenského herca: Partnerka ho bodla NOŽOM!

Sáva Popovič Zobraziť galériu (2)
Sáva Popovič (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenský herec (56) v živom vysielaní rádia Viva priznal, čím si prešiel. Opustil svoju partnerku a ona... Na oplátku ho za to bodla nožom!

Sáva Popovič je slovenský herec a tiež člen známej skupiny Kopytovci. Najnovšie prijal pozvanie do relácie Rádia Viva s názvom K-Fun. S verejnosťou sa podelil o čo-to zo svojho súkromného života, ktorý neprezentuje tak často, ba skoro vôbec.

Neskrýva to, že je žiarlivý a neveru by v žiadnom prípade nedokázal odpustiť. V minulosti to so svojimi partnerkami vôbec nemal jednoduché. Na vlastnej koži zažil to, že svoju priateľku načapal s niekým iným a tiež si prešiel poriadne dramatickým rozchodom.

Sáva Popovič
Zobraziť galériu (2)
Sáva Popovič  (Zdroj: Ján Zemiar)

Moderátori sa ho opýtali, či ho niekedy nejaká žena chorobne prenasledovala. „Áno a jedna ma pichla nožom," šokoval svojimi slovami aj Doc. Hormóna a Ing. Vagimíra. „To nemyslíš vážne! Ale to ste mali už vzťah asi taký dlhší, hej? Keď ťa pichla, že bola nahnevaná," opýtal sa ho jeden z nich. „Áno, lebo som ju opustil," priznal otvorene.

Jeho odpovediam sa obaja nestačili diviť a doslova neveriacky o jeho slovách pochybovali. „To sa ti stalo normálne, že si opustil a ona ťa takto napadla?" spovedali ho. „Áno, vážne," dodal v skratke. Žiadne bližšie informácie však k tomu, čo sa mu v minulosti presne stalo, neposkytol. Ak si chcete vypočuť časť s Kopytovcami, nájdete ju nižšie.

Viac o téme: Sáva PopovičK-FUN
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu