Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dovolenka slovenskej moderátorky: NUDISTICKÝ KEMP... Ja sa nehanbím!

Kristína Jurčová Zobraziť galériu (3)
Kristína Jurčová (Zdroj: Instagram KJ)

KRK - Moderátorka rádia Viva Kristína Jurčová je slobodomyseľný človek a nemá problém ani s nahotou. Svoju najnovšiu dovolenku strávila v nudistickom kempe.

Kristína Jurčová má na rádiu Viva víkendovú popoludňajšiu reláciu Chillout, čo je výraz pre totálny relax. Ten si dopriala aj samotná moderátorka. Aktuálne sa vrátila z dovolenky v Chorvátsku. 

Dovolenka slovenskej moderátorky: NUDISTICKÝ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KJ)

Nebol to ale úplne tradičný pobyt pri mori. Kristína sa totiž s partnerom a synom vybrala do FKK kempu. FKK znamená frei körper kultur, čiže nudizmus. „80% času sme trávili bez ničoho, slobodne. Najprv to bol zvláštny pocit, a to ja sa teda nehanbím, no po pár dňoch čistá topka,” skonštatovala Jurčová. 

Okrem vybavenosti kempu a čistoty sociálnych zariadení ocenila najmä príjemnú spoločnosť. „Čo bolo najviac super - všetci dokonalo milí. Nie personál, ale random ľudia, spolukemperi. Oblečenie evidentne odhadzuje aj zlosť, negativitu a nepríjemnosť. Sloboda sa ukazuje ako príjemný nástroj úsmevu, priateľstva a miloty. A to ma fascinovalo,” prezradila Jurčová svojim sledovateľom na sieti Instagram. 

Dovolenka slovenskej moderátorky: NUDISTICKÝ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KJ)

Viac o téme: Kristína Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu