Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ROZCHOD prominentnej dvojice: Krach vzťahu 5 mesiacov po pôrode!

Je koniec! Zobraziť galériu (2)
Je koniec!

PRAHA - Tak ako rýchlo ich vzťah začal, tak aj skončil... Len pred 5 mesiacmi sa z Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa stali rodičia dcérky Rozárky. Tú počali doslova už po pár týždňoch vzťahu. Rodinu sa im však udržať nepodarilo. Kontroverzná modelka oznámila rozchod!

Bol to obrovský šok, keď sa minulý rok v lete prevalilo, že bývalá manželka Jakuba Prachařa, Agáta Hanychová, randí s o 16 rokov starším Jaromírom Soukupom. Už po troch mesiacoch sa český mediálny magnát chválil tým, že jeho milovaná je tehotná... A v apríli sa dvojici narodila dcérka Rozárka. Plnohodnotnú rodinu sa im však vytvoriť nepodarilo. 

Už 5 mesiacov po pôrode totiž Agáta hlási rozchod. „Je niečo, čo vám ako svojej instarodine dlžím povedať ako prvá. Náš vzťah s Jaromírom je minulosťou. Naše cesty sa rozišli a kráčame si zase každý svojou vlastnou. Bolí to. Nie je to pre mňa ťahké o tom hovoriť, písať tieto riadky a priznať si, že ako pár spolu nepôjdeme ďalej,“ uviedla Hanychová.

„Rozišli sme sa ako priatelia, rozumní ľudia, ktorí prišli k záveru, že k sebe nepatria. To, na čom nám obom najviac záleží, je a vždy bude naša dcéra Rozárka. Beriem to ako životnú prehru, na ktorej nesieme vinu obaja. Veľmi vás prosím, berte to ako moje jediné vyjadrenie k rozchodu. Ani pre jedného z nás to nie je ľahké, prosíme o rešpektovanie tohto pre nás oboch neľahkého obdobia,“ napísala Agáta. 

A na záver dodala aj slová priamo adresované Soukupovi. „Jaromír, tebe ďakujem za rok a pol krásneho vzťahu a za našu nádhernú dcéru. Vždy budeš súčasťou môjho života, len už nie ako partner, ale ako skvelý otec našej Rózi.“ Podnikateľ si v poslednom období prechádza neľahkým obdobím. Okrem rozchodu sa aktuálne súdi aj so svojimi zamestnancami kvôli výplatám, navyše ho minulý týždeň riešilo ozbrojené komando kvôli drogám. 

ROZCHOD prominentnej dvojice: Krach
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu