Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Boj slovenskej speváčky s rakovinou: OBROVSKÁ zmena za jediný rok!

Patrícia Janečková Zobraziť galériu (3)
Patrícia Janečková (Zdroj: Instagram PJ)

OSTRAVA - Ako 23-ročná si vypočula krutú diagnózu. Speváčka Patrícia Janečková bojovala s rakovinou prsníka a presne pred rokom informovala, že sa podrobila mastektómii. Dnes už ale opäť žiari šťastím.

Patrícia Janečková sa svoju diagnózu dozvedela v januári 2022. Absolútne nečkala, že vo veku 23 rokov sa jej môže týkať rakovina. Bohužiaľ, bolo to naozaj tak. „Išla som do nemocnice s úsmevom na tvári, pretože som na chvíľu nemyslela na nič zlé. Ale po niekoľkých minútach v ordinácii lekára sa môj život obrátil hore nohami. Je to neopísateľný pocit,” priznala pred časom.

Jej liečba zahŕňala chemoterapie, ale aj mastektómiu. Ide o operačný zákrok, pri ktorom sa žene odoberie mliečna žľaza a zvyčajne v podstate celý prsník. O tomto zákroku speváčka informovala na sociálnej sieti presne pred rokom. 

Boj slovenskej speváčky s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PJ)

Našťastie, všetko dopadlo dobre a približne po ročnom zápase s chorobou hlásila Patrícia pozitívne správy. „Chcela by som veľmi pekne poďakovať svojim lekárom, vďaka ktorým som bola vyliečená,” uviedla vo februári 2023. 

A potom jej život nabral nové obrátky. V apríli oznámila zásnuby s tým, že nie je čas strácať čas. No a koncom júna povedala áno svojmu hereckému kolegovi Vlastimilovi Burdovi. Od operácie ubehol rok a jej život sa odvtedy naozaj dramaticky zmenil k lepšiemu. My jej prajeme, aby si ho aj naďalej mohla užívať plnými dúškami. 

Boj slovenskej speváčky s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PJ/Adam Živnůstka)

Viac o téme: Patrícia Janečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu