Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa Češka (42) PROVOKUJE: Spod plaviek... BRADAVKA von!

Provokáciu má rada! Zobraziť galériu (3)
Provokáciu má rada! (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Odvážny záber! Známa Češka prosto miluje provokovať a inak tomu nebolo ani tentokrát. Barbie ošiaľ vzala po svojom a... Toto je výsledok!

Radka Třeštíková je česká spisovateľka, ktorá na seba rada púta pozornosť. Vyzývavé či zaujímavé outfity, to je proste jej. Rada sa však aj odhalí. Ešte v júni sa podelila so svojimi fanúšikmi s naozaj odvážnym záberom. Odfotila sa totiž v Evinom rúchu. No a najnovšie provokuje zas!

Barbie ošiaľ vzala do svojich rúk. V posledných dňoch, po kinopremiére Barbie, sa internetom začali šíriť podobizne ľudí na slávnu bábiku. Radke sa zrejme tento trend veľmi nepáčil, a tak ho odprezentovala po svojom.

Známa Češka (42) PROVOKUJE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Ružové pozadie, plavky a bradavka von! „Konečne Barbie, čo nenudí. Už mi InstaBarbie idú krkom," zhodnotil istý muž. „Barbie je mŕtva, nech žije Radka!" napísal zase ďalší. Jednej skupine ľudí sa tento odvážny záber veľmi páčil, ale iní ho zas zhodnotili skôr negatívne.

Prišlo im to už cez čiaru a jej profil na Instagrame začali prirovnávať k známej platforme so sexi obsahom. „Však na tom nie je nič pekné. Príde mi ako blázon, akoby doháňala mladosť," rozčúlila fanúšika. „Stále je to Instagram alebo už OnlyFans?" pýtali sa jej. Vyzerá to ale tak, že Radka si z týchto komentárov ťažkú hlavu nerobí a je jej jedno, kto si čo myslí.

Známa Češka (42) PROVOKUJE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram R.T.)

Viac o téme: Radka Třeštíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu