Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

MultiSVOKRA na záťahu: FOTO Mama Borisa Kollára cez víkend obehla vnúčatá

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že rodičia sú na to, aby vychovávali a starí rodičia zasa na to, aby rozmaznávali. Mama Borisa Kollára to má o čosi náročnejšie a musí sa poriadne obracať. Zdá sa však, že niekoľkonásobnej babičke to nerobí ani najmenší problém!

Povedzme si na rovinu, mať minimálne 13 vnúčat nie je práve med lízať. Veď bežní starí rodičia majú čo robiť, aby sa vedeli obracať pri dvoch či troch. Predseda NR SR však svojej mamine doprial a urobil z nej doslova "multibabičku". A aby si mohla do sýtosti užiť všetky svoje vnúčatá, musí si doslova obehnúť Bratislavu aj širšie okolie.

A nielen to. Keďže na vyrátanie matiek detí Borisa Kollára onedlho prestanú stačiť prsty dvoch rúk, rozhodne by sme ju mohli nazvať aj potenciálnou "multisvokrou". Zdá sa ale, že ani s jedným z týchto titulov nemá najmenší problém. Počas víkendu sa totiž jej návštevou pochválili rovno dve mamičky. Zo stretnutia so "starkou" sa verejne tešila speváčka Barbora Balúchová, ktorá má s Kollárom syna Alexandra Jána.

MultiSVOKRA na záťahu: FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram )

Pani Anna ale neopomenula ani najmladšieho člena klanu. Na návšteve sa zastavila aj u Laury Vizváryovej, ktorá len pár dňami porodila synčeka Abnera. Obe mamičky sa vzácnym hosťom pochválili aj na sociálnej Instagram, no a keďže mama Borisa Kollára mala oblečené tie isté šaty, je zrejmé, že svoje "nevesty" stihla obehnúť v ten istý deň, spoločnosť jej robil aj samotný multiotecko. 

No a je celkom možné, že Boris Kollár a jeho mama počas rodinného výjazdu spoločne stihli navštíviť aj viacero detí a ich matky, tie sa však návštevou na sociálnej sieti nepochválili. Každopádne treba uznať, že pani Anna je naozaj šik dáma a vidno, že si rolu babičky skutočne užíva a svoje vnúčatá miluje. 

MultiSVOKRA na záťahu: FOTO
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: MamaBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu