Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Fanúšikovia neverili vlastným očiam: V Bratislave sa objavil legendárny člen skupiny Queen!

Brian May Zobraziť galériu (2)
Brian May (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Počas tohto týždňa sa na Slovensku objavila ozajstná legenda svetovej hudby. Ulicami Bratislavy sa totiž premával Brian May (76), ktorý bol zakladajúcim členom ikonickej kapely Queen. V nedeľu navyše vystúpi v našom hlavnom meste a fanúšikovia si ho budú môcť pozrieť na vlastné oči.

Už túto nedeľu sa v Incheba Open Air v Bratislave uskutoční koncert s názvom Bridge from the Future, ktorý otvorí festival Starmus VII. Ten sa bude konať od 12. do 17. mája a na svoje si prídu nadšenci vedy, umenia či hudby.

Na spomínanej šou sa predstavia až dve legendárne mená svetovej hudby. Prvým z nich je Francúz Jean-Michel Jarre, ktorý je známy vďaka elektronickej hudbe a jeho vystúpeniam na voľnom priestranstve. 

Fanúšikovia neverili vlastným očiam:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Na jednom pódiu s ním vystúpi aj svetoznámy hudobník Brian May, ktorý sa preslávil ako zakladajúci člen kapely Queen. Ten počas tohto týždňa pridal na svoj profil na sociálnej sieti Instagram viacero záberov nášho hlavného mesta a fanúšikovia sú z jeho návštevy nadšení.

„Pane Bože, práve som si uvedomil, že o dva dni ťa uvidím naživo na pódiu. Možno, iba možno, ťa stretnem aj na festivale," napísal jeden z nich. „Som nadšený, že ako celoživotný fanúšik Queen konečne uvidím jedného z členov kapely v mojom rodnom meste," pridal sa ďalší. 

Viac o téme: Brian May
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu