Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slováci ZÚRIA: Vytáča ich súťaž Miss... TOTO už čo je?!

Simona Leskovská Zobraziť galériu (4)
Simona Leskovská (Zdroj: Instagram S.L.)

NOVÝ SACZ - Uplynulý piatok sa v susednom Poľsku konalo finále Miss Supranational, kde o titul kráľovnej krásy bojovala aj zástupkyňa Slovenska. Našu krajinu reprezentovala nádherná Simona Leskovská, ktorá bola podľa mnohých horúcou adeptkou na víťazstvo. Viacerí odborníci na krásu sa zhodovali, že vďaka 31-ročnej kráske má Slovensko takú šancu uspieť, ako už dávno nie. Lenže potom prišlo obrovské sklamanie...

Ľudia sa v posledných dňoch vo veľkom pýtajú, čo sa to s Miss deje. Veľkú lavínu kritiky spustilo nedávne finále Misss Holandska, kde sa víťazkou titulu Miss Universe stala 22-ročná Rikkie Valerie Kole. Táto dáma sa totiž nenarodila ako žena a stala sa tak prvou transgerder víťazkou v histórii. No a po jej triumfe začali ľudia veľmi živo diskutovať. 

Kým jeden tábor zastával názor, že preoperovaný muž nemá na ženskej súťaži krásy čo robiť, iným vadilo to, že podľa nich skrátka Rikkie nebola dostatočne atraktívna a Nathalie Yasmin, ktorej Rikkie uchmatla korunku spred nosa, bola skrátka pôvabnejšia a ženskejšia. Verejnosť pritom už dlhé roky rieši otázku, či je Miss ešte stále o ženskej kráse alebo má väčší vplyv popularita, dosah na sociálnych sieťach či peniaze. 

Pri poslednej Miss Supranational, kde nás zastupovala Simona Leskovská, túto otázku otvorili opäť. Simona totiž jednoznačne patrí k najkrajším ženám, aké nás kedy zastupovali a mnohí boli presvedčení o tom, že vďaka nej sa Slovensko opäť dostane na piedestál. Aké však bolo sklamanie ľudí, keď sa Simona nielenže nedostala medzi TOP finalistky, ale dokonca ani do TOP 24.

Slováci ZÚRIA: Vytáča ich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.L.)

„Tak teraz je jasné, že táto súťaž vôbec nie je objektívna a ide o niečo viac v jej pozadí. Simona je jedna prekrásna žena a bola som si úplne istá, že siahne po korunke. A ona, tak krásna, s jej vystupovaním, skúsenosťami, čo na móle doslova žiarila, sa nedostane ani medzi 24 najkrajších? Pekná kravina a úplná hanba celej Miss Supranational,” napísala rozhorčená Marianna, ktorej komentár dostal desiatky lajkov. 

„Simona je jedna z najkrajších (ak nie úplne najkrajšia) žena, akú sme na svetovej súťaži mali. Sledovala som celý čas, ako nás reprezentovala, bola perfektná po všetkých smeroch. Na móle bola ako živá bohyňa. Čakali sme aspoň top trojku. Ale asi stále platí, že Slovensko je na výhru príliš malé a nepodstatné,” rozhorčila sa zasa pani Jana. „No, čo čakať od celej Miss, keď v Holandsku ju môže vyhrať žena, ktorá sa narodila ako muž a ešte vyzerá ako vyzerá,” hromžia Slováci. A čo vy? Taktiež si myslíte, že Simona Leskovská mala na to, aby uspela? 

Viac o téme: Simona LeskovskáMiss Supranational
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu