Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Český herec si vzal muža: Svadba v LUXUSNOM rezorte, ale... Ten obrad bol iba NAOKO!

Dominik Roubínek a Milan Peroutka Zobraziť galériu (3)
Dominik Roubínek a Milan Peroutka (Zdroj: Instagram MP)

PRAHA - Hoci herec Milan Peroutka chodil kedysi so ženami, teraz prezradil, že uzavrel registrované partnerstvo s mužom. Svadba sa konala v luxusnom hotelovom rezorte, ale... Celé to bolo vlastne inak!

Milan Peroutka svoju homosexualitu odhalil až po tom, čo sa "oženil" s mužom. „Gratulujete mi k odvahe zdieľania môjho súkromia s vami, ale viete, čo bolo zďaleka najťažšie? Priznať to sám sebe,” vyhlásil pár dní po uzavretí registrovaného partnerstva.

Český herec si vzal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.P.)

Obrad sa konal v luxusnom hotelovom rezorte Chateau Mcely. Ako ale najnovšie informuje Blesk, bolo to len naoko. 

„Na sobotu 1. júla neboli voľní matrikári, ktorí robia registrácie v stredných Čechách, preto to museli vyriešiť inak,” tvrdí zdroj z okolia páru. Milan a Dominik sa zrejme nechceli vzdať vysnívaného dátumu, a tak si rezervovali termín v hoteli a snažili sa vyriešiť problém s matrikou. 

Nakoniec uzavreli svoj zväzok už o deň skôr. „Vzali sa v piatok 30. júna na matrike v Prahe, bolo to dopoludnia,” povedal zdroj Blesku. V rezorte si už potom povedali áno len neformálne, aby si hostia mohli povedať, že boli pri tom. 

Aj na magistráte českému denníku potvrdili, že v Mceliach sa v ten deň naozaj žiaden pár nezaregistroval. Peroutka sa k týmto informáciám zatiaľ nevyjadril. 

Český herec si vzal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MP)

Viac o téme: Milan Peroutka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu