Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Müllerová so slzami na kraji: Toto sa ma DOTKLO!

Ema Müllerová Zobraziť galériu (3)
Ema Müllerová (Zdroj: Instagram EM)

BRATISLAVA - Sociálne siete vedia byť veľmi užitočné, no netreba sa nimi nechať prevalcovať. Svoje o tom vie aj Ema Müllerová. napriek tomu sú veci, ktoré sa jej stále vedia dotknúť...

Ema Müllerová je bývalá modelka, ktorá má na sieti Instagram vlastnú komunitu, pre ktorú tvorí nielen internetový obsah, ale aj oblečenie. 

Dcéra známych rodičov patrí k ženám, ktoré sú v tomto virtuálnom svete maximálne autentické. Ukazuje sa strapatá, nenalíčená, s vyrážkami... Odhaľuje sa však aj duševne. Ukazuje, že je normálne mať zlý deň, prežívať smútok, či hocijakú inú negatívnu emóciu. 

Müllerová so slzami na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EM)

Práve preto, že ukazuje aj svoju krehkú stránku, pôsobí Ema ako extrémne silná žena, ktorá je voči hejtom odolná. Zdá sa však, že nie vždy. „Tento Instagram je také miesto, kde ti môže byť strašne dobre, lebo si si našla svojich ľudí, s ktorými máte rovnaké vlny, ste na rovnakej vlne. Na druhej strane ten Instagram vie byť také miesto, že si povieš, že ja už budem len ticho,” vyznala sa fanúšikom pred pár hodinami zo svojich aktuálnych pocitov. 

Evidentne ju zranili komentáre na jej osobu. „Je pravda, že teraz je to len na mne, aby som si povedala, že čo som smiešna, ale niekedy sa ma vedia strašne dotknúť také veci, keď sa zo mňa smejú,” povedala so slzami na kraji. 

Müllerová so slzami na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EM)

Viac o téme: Ema Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu