Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

ÚRAZ známej Slovenky: UFF, takto vyzerajú POPÁLENINY 3. stupňa!

Soňa Mihaličková Zobraziť galériu (2)
Soňa Mihaličková (Zdroj: Instagram SM)

BRATISLAVA - Nedokáže o tom ani hovoriť! Prominentná kaderníčka Soňa Mihaličková, dnes už Jurigová, utrpela desivý úraz ešte koncom minulého roka. Detaily si nechávala celý čas pre seba a ani takmer po roku nebola schopná odpovedať fanúšikom na otázku, čo sa vlastne stalo. Zverejnila však fotografiu svojej spálenej nohy.

Soňa Mihaličková sa kedysi zviditeľnila ako playmate, dnes je z nej kaderníčka, ktorá sa stará o vlasy napríklad herečke Karin Haydu, ale aj ďalším známym ženám. 

Minulý rok vydesila svojich fanúšikov, keď začiatkom septembra ukázala v takzvanom príbehu záber s obviazanými nohami. Zverila sa, že prežíva kruté bolesti a je odkázaná na neustálu opateru. No k tomu, ako k úrazu v prírode vlastne došlo, sa nevyjadrila. „To, čo sa mi stalo, nie je bežná vec. Nechcem odpovedať na to, ako sa mi to stalo, lebo je to trauma, žiaľ, na celý život,” vyhlásila vtedy. 

A doteraz sa o žiadne detaily nepodelila. Lenže jej fanúšikovia nezabudli, čím si prešla. A keď im dala možnosť položiť jej zopár otázok na sieti Instagram, opäť sa niektorí pýtali na túto nehodu s desivými následkami. A Soňa sa priamej odpovedi opäť vyhla. 

Ale podelila sa o nepekný záber jej nohy, ktorý vznikol asi mesiac a pol po úraze. Na prvý pohľad človek nevie, či sa pozerá na nohu pokreslenú fixkami alebo úplne zakrvavenú... V skutočnosti ide o spáleniny! „Popáleniny 3. stupňa,” prezradila, čo sa vtedy dozvedela od lekárov. Uff. 

ÚRAZ známej Slovenky: UFF,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram SM)

Viac o téme: Soňa Mihaličková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu