Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známa Slovenka (35) randí s mladým hokejistom (23): FOTO Spoznali sa, keď mal 17!

Soňa Mihaličková a Matúš Juriga Zobraziť galériu (4)
Soňa Mihaličková a Matúš Juriga (Zdroj: Instagram SM)

BRATISLAVA - Kedysi playmate, dnes celebritná kaderníčka... A priateľka slovenského hokejistu Matúša Jurigu. Soňa Mihaličková patrí k ženám, ktoré vekový rozdiel absolútne neriešia. V roku 2015 jej ale určite nenapadlo, že si niekedy začne s tým 17-ročným mladíkom, ktorého práve spoznala.

Soňa Mihaličková sa v slovenskou šoubiznise najprv mihla ako playmate. Neskôr randila s bratom moderátora Martina Šmahela, s jeho dvojčaťom Mirom. A potom sa vydala za chorvátskeho basketbalistu Sašu Jankoviča. 

Saša Jankovič a Soňa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SM)

Hoci spolu randili asi 4,5 roka, po roku manželstva si dali zbohom. A dnes je Soňa šťastná po boku hokejistu Matúša Jurigu. Už na prvý pohľad je od celebritnej kaderníčky mladší, no ona vekový rozdiel absolútne nerieši. 

Už pred časom prezradila, že sa poznajú dlhé roky, dokonca aj s celou jeho rodinou. Aktuálne ale zverejnila fotografiu z ich prvého kontaktu, keď mal Matúš iba 17 rokov. Vtedy zrejme ani jednému z nich nenapadlo, že raz budú tvoriť pár. 

„Táto fotka vznikla v roku 2015, keď som ho začínala strihať,” uviedla Soňa s tým, že vtedy bol ich vzťah iba čisto profesionálny. Iskra medzi nimi preskočila až na jar tohto roka. Verejne ho Mihaličková priznala až v lete so slovami: „Si jedna z najlepších vecí, čo ma v živote stretla.”

Zaujímavé je, ž obaja zaľúbenci sú narodení v rovnaký deň, a to 27. júla. Soňa v roku 1986 a Matúš v roku 1998. 

Známa Slovenka (35) randí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SM)

Známa Slovenka (35) randí
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram SM)

Viac o téme: Soňa MihaličkováMatúš Juriga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu