Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

OBROVSKÁ radosť slovenskej moderátorky: MEGA PRSTEŇ na ruke… ZÁSNUBY s hokejistom?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram AO a JJ)

BRATISLAVA - Už je to nejaký ten piatok, odkedy moderátorka Alexandra Orviská tvorí pár s hokejistom Jaroslavom Janusom (33). Dvojica dokonca v minulosti prekonala aj jeden rozchod, no potom sa k sebe opäť vrátili. Aktuálne to medzi nimi už roky-rokúce klape ako hodinky a v januári 2021 sa stali rodičmi ich prvého spoločného dieťatka. No a teraz...

Včerajší piatok bol pre moderátorku jojkárskeho TopStaru naozaj výnimočný. A to rovno z niekoľkých dôvodov. Okrem toho, že sa ako hosť zúčastnila na čarovnej svadbe Kristíny Krajčírovej, sexi brunetka oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny. No a vyzerá to tak, že práve tieto dve udalosti inšpirovali jej partnera Jaroslava Janusa k tomu, aby podnikol veľký krok. 

OBROVSKÁ radosť slovenskej moderátorky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

Saša na sociálnej sieti Instagram zazdieľala dve fotky, kde pózuje s otcom svojho synčeka Jonatana. Jedna je zo spomínanej svadby Kristíny, tá druhá však vyzerá ešte zaujímavejšie. Na zábere, kde v pozadí vIdno balóny s prianím k narodeninám, moderátorka svojho drahého pusinkuje a pred ich tváre "vytrčila" ruku, na ktorej si každý okamžite všimol jeden výrazný detail. 

OBROVSKÁ radosť slovenskej moderátorky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

Alexandrin prsteníček totiž zdobí prsteň s veľkým kameňom, pričom tento šperk vyzerá ako zásnubný. No a pod príspevkom sa okamžite začali kopiť odkazy od priateľov a známych, ktorí moderátorke a jej partnerovi Jaroslavovi srdečne gratulujú k zásnubám. Vyzerá to teda tak, že sexi dvojnásobná mamička povedala hokejistovi svoje áno a dvojica sa dočká aj svadby. 

Alebo ide len o vydarený žartík a všetkých nachytali? Nuž, uvidíme...  

Viac o téme: Jaroslav JanusAlexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu