Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hokejista Pálffy hlboko do vrecka rozhodne nemá: Potreboval nové pneumatiky… Kúpil rovno CELÉ AUTO!

Richard Lintner porozprával, ako Žigmund Pálffy vyriešil problém s pneumatikami. Zobraziť galériu (23)
Richard Lintner porozprával, ako Žigmund Pálffy vyriešil problém s pneumatikami. (Zdroj: SITA/Peter Frolo)

PEZINOK - To vážne?! Žigmund Pálffy (51) patrí k najúspešnejším slovenským hokejistom. Preto sa dá predpokladať, že hlboko do vrecka nemá. No napriek tomu mnohých prekvapí príhoda, ktorá sa stala v jednom pražskom autosalóne. Potreboval vraj na svoje auto nové pneumatiky. Nemali ich však na sklade. Športovec to teda vyriešil inak - kúpil rovno celé nové auto!

Tridsiatka je jubileum, ktoré sa patrí osláviť. Tento rok ju oslavuje aj automobilka Škoda Auto Slovensko a pri tejto príležitosti sa v zámku v Pezinku konala veľkolepá oslava. Jedným z bodov bohatého programu bola aj talkshow bývalého slovenského hokejistu Richarda Lintnera. Počas večera sa zhováral s niekoľkými zaujímavými hosťami. 

Ešte predtým si však zaspomínal na vtipnú príhodu spred pár rokov, ktorej bol svedkom. Nachádzal sa práve s hokejovým kolegom Žigom Pállfym v Prahe. No a ten potreboval na svojom aute vymeniť letné pneumatiky za zimné. „Lenže prišiel do jedného dealershipu (autorizovaný predajca automobilov, pozn. red.) a hovorí: Prosím vás pekne, mohli by ste mi na toto auto, čo tam mám zaparkované pred vchodom, vymeniť zimné gumy?“ opísal situáciu Lintner. 

Bývalý hokejista Richard Lintner a moderátor Milan Junior Zimnýkoval
Zobraziť galériu (23)
Bývalý hokejista Richard Lintner a moderátor Milan Junior Zimnýkoval  (Zdroj: Peter Frolo)

Problémom však bolo, že pneumatiky na Pállfyho typ auta v autosalóne nemali skladom. „No a ten predajca hovorí: Viete čo, pán Pálffy, ale takéto zimné gumy, to musíme objednať a to bude trvať, kým dorazia sem,“ pokračoval bývalý hokejista. Žigo sa však nenechal odradiť a problém s pneumatikami sa rozhodol vyriešiť okamžite a za akúkoľvek cenu. To, čo nasledovalo, však čakal len málokto. „A on sedí tak v tom dealershipe a hovorí: Ten Superb má zimné gumy? Že no má... Tak si ho beriem!“ 

Vtipná príhoda pobavila všetkých prítomných. Podobne ako spev Emmy Drobnej či ohňová šou a vystúpenie zvodnej aquabely. Pomyselnou čerešničkou na torte boli švédske stoly, ktoré pripravil sám šéfkuchár z markizáckej šou Na nože Martin Novák. 

Viac o téme: Richard LintnerŽigmund PálffyCitronáda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu