Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Posledné ZBOHOM Milke Zimkovej (†71): Rozlúčka pre verejnosť NEBUDE!

Milka Zimková Zobraziť galériu (3)
Milka Zimková (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Po zdravotných problémoch zomrela 30. mája legendárna herečka a prozaička Milka Zimková. Keďže však pôsobil na voľnej nohe, nechystá sa rozlúčka v žiadnom z divadiel. Pohreb sa uskutoční v bratislavskom krematóriu.

Herečka Milka Zimková sa v posledných rokoch ukazovala na verejnosti už len sporadicky. Takmer nikto teda nevedel, že bojuje s vážnou chorobou. „Milka bojovala s onkologickým ochorením. Bolo to pre ňu nesmierne náročné, pretože liečba jej zobrala veľa fyzickej aj psychickej sily,“ povedal týždenníku Život zdroj, podľa ktorého umelkyňa ešte nedávno podstupovala chemoterapiu. 

Bohužiaľ, tento boj už nevyhrala. Umelkyňa odišla na večnosť 30. mája 2023. 

Posledné ZBOHOM Milke Zimkovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Keďže herečka nepôsobila interne v žiadnom divadle, vynorila sa otázka, či sa s ňou bude môcť rozlúčiť aj verejnosť. Predstaviteľka Johany Ovšenej z filmu Pásla kone na betóne, však bude mať podľa našich zistení iba súkromný pohreb. 

Ako sme sa dozvedeli v utorok od nášho zdroja, rodina plánuje kremáciu. „Rozlúčka bude budúci utorok v bratislavskom krematóriu,” uviedol pre Topky.sk dobre informovaný človek. Rodina a tí najbližší teda dajú Zimkovej zbohom 6. júna. 

Milka Zimková
Zobraziť galériu (3)
Milka Zimková  (Zdroj: FB Glupe reči)

Viac o téme: Milka Zimková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu