Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Iskrenie medzi Zimkovou a Paulovičom: Svoj vzťah prehlbovali na hotelových izbách!

Ľubomír Paulovič a Milka Zimková Zobraziť galériu (14)
Ľubomír Paulovič a Milka Zimková (Zdroj: TASR/Slovenská televízia - Václav Polák)

BRATISLAVA - Herec Ľubomír Paulovič (70) a jeho zosnulá kolegyňa Milka Zimková (†71) sa pred kamerami stretli aj ako milenci. Po dlhých rokoch teraz vyšlo najavo, že sa po nakrúcaní domov neponáhľali a užívali si prítomnosť jeden druhého na hotelovej izbe.

Pred pár dňami Slovensko prišlo o ďalšiu umeleckú dušu. V utorok 30. mája Milka Zimková (†71) podľahla vážnej chorobe a navždy opustila tento svet. 

Iskrenie medzi Zimkovou a
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: RTVS)

Jej smrť zasiahla aj Ľubomíra Pauloviča, ktorý bol jej spolužiakom a neskôr hereckým kolegom. „Dozvedel som sa to zo sociálnych sietí a cez jedného môjho kamaráta. Nemohol som tomu veriť a bol to pre mňa šok,“ povedal zronený Paulovič pre Topky.sk.

Ľubomír Paulovič
Zobraziť galériu (14)
Ľubomír Paulovič  (Zdroj: TASR)

„Od filmovania Pásla kone na betóne a pokračovania Kone na betóne sme neboli nejako v kontakte. Tam sme pospomínali aj na školské časy a rozprávali sa o tom, aké to bolo kedysi a vymieňali sme si navzájom zážitky za ten čas, čo sme sa od školy nevideli. Je to už veľmi dávno a na natáčanie s ňou mám pekné spomienky,“ priblížil nám herec.

Okrem zmienených filmov sa spolu ocitli aj pri natáčaní historického československého seriálu s názvom Na baňu klopajú z roku 1981. A práve pri spomínaní na tento počin vyšlo najavo, že to medzi nimi naozaj iskrilo!

Milka Zimková a Ľubomír Paulovič v seriáli Na baňu klopajú
Zobraziť galériu (14)
Milka Zimková a Ľubomír Paulovič v seriáli Na baňu klopajú  (Zdroj: Slovenská televízia/Václav Polák)

„Keď sme nakrúcali seriál na Baňu klopajú, tak jej manžela tam hral herec Július Vašek, taký starší pán a ja som tam hral takého mladého baníka, no a my sme tak po sebe pálili. Boli sme milenci a aj nás prichytil ten jej manžel. Tak ja som mal tento milenecký zážitok s ňou,“ prezradil umelec, no ako vyplýva z jeho ďalších slov, mali k sebe mimoriadne blízko aj mimo kamier. 

Spýtali sme sa totiž, či sa mu páčila aj ako žena a či sa niekedy pokúšal získať si jej srdce. „No aj v súkromí som po nej pokukoval a páčila sa mi práve tým, že bola taká svojská, originálna a veľmi príjemná a mala aj taký zvláštny spôsob humoru,” povedal nám herec a potom prišlo naozajstné prekvapenie. „Aj keď som ju na rande nepozval, tak sme si to spoločne odbavili počas filmovačiek a v rámci nejakej pauzy. Aj keď sme mimo Bratislavy nakrúcali, tak sme nechodili domov a bývali sme v hoteloch a tam sme náš vzťah prehlbovali a trávili svoje súkromné a polopracovné chvíle,“ prezradil herec.

Milka Zimková v seriáli Na baňu klopajú
Zobraziť galériu (14)
Milka Zimková v seriáli Na baňu klopajú  (Zdroj: Slovenská televízia/Václav Polák)

A niet sa čomu čudovať, veď Milka bola pôvabná a krásna žena, na ktorú herec spomína len v dobrom a má pre ňu krásny odkaz: „Keď už sa tak rozhodla, tak nech sa tam má dobre a nech sa o ňu starajú všetci anjeli, aby jej tam bolo dobre a aby na nás myslela a nezabudla, pretože my nezabudneme a dúfam, že sa tam za nás pánu bohu prihovára.“

Viac o téme: Ľubomír PaulovičMilka Zimková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu