Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Johanka zo SURVIVOR si klofla úspešného FRAJERA: Randí s týmto HOKEJOVÝM REPREZENTANTOM!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Krásna Johana Fabišíková (30) je známa najmä divákom Markízy, respektíve online platformy Voyo. Len nedávno súťažila v šou Survivor, kde sa dostala takmer až do finále a pre mnohých bola najväčšou favoritkou. Pred porotu sa však, žiaľ, napokon nedostala a vypadla tesne pred dverami finále. Plavovlasá tanečnica divákov nezaujala len svojím intelektom a perfektnými hernými ťahmi, ale aj prirodzenou krásou. Páni však majú smolu. Táto kráska je totiž zadaná. A nerandí len tak s hocikým!

Keďže Johanka patrila k najvýraznejším súťažiacim tohtoročnej série Survivor, fanúšikovia na sociálnych sieťach riešili najmä jej herné ťahy a stratégie. Pôvabná blondínka na verejnosť mimoriadne zapôsobila, už od samého začiatku bolo zjavné, že ju konkurenti aj diváci podceňovali a a ani zďaleka nie je iba "pekná tvárička". 

Johanka zo SURVIVOR si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Johnka sa v súkromí venuje tanečnému umeniu, pôsobí v tých najvychytenejších kluboch na Ibize. A hoci by si o nej niekto na prvý pohľad mohol povedať, že je "pipina" a mohla by striedať jedného chlapa za druhým, pravdou je absolútny opak. Johanka je totiž už niekoľko rokov šťastne zadaná a pár tvorí so známym hokejistom. 

Konkrétne ide o Mária Luntera, ktorý je úspešný športovec, a aj to je dôvodom, prečo je tento rok súčasťou našej reprezentácie na Majstrovstvách sveta v Lotyšsku. Johanka je veľkým fanúšikom hokeja aj svojho partnera, niet preto divu, že aktuálne sa nachádza v Rige, kam išla svojho milovaného podporiť. Aha, ako im to spolu pristane! 

Johanka zo SURVIVOR si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.F.)

Johanka zo SURVIVOR si
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.F.)

Viac o téme: SurvivorMário LunterJohanka Fabišíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu