Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tak TOTO tu ešte nebolo: Najväčší BIZÁR na českej Miss... Muž dorazil v dámskych šatách!

Česko pozná svoju novú Miss! Zobraziť galériu (3)
Česko pozná svoju novú Miss! (Zdroj: Instagram J.Z./R.M.)

PRAHA - Česko má od soboty novú kráľovnú krásy. Titul Miss Czech Republic získala krásna Justýna Zedníková (20). Finálový galavečer prišlo podporiť množstvo celebrít z českého šoubiznisu, ale aj neopozerané tváre. Najväčším šokom pre všetkých prítomných bol moment, keď sa na červenom koberci objavil muž v dámskych šatách. Tak toto tu ešte nebolo!

V sobotu večer sa u našich susedov korunovalo! 11 českých krások zabojovalo o titul Miss Czech Republic, ale víťazka mohla byť len jedna. Stala sa ňou 20-ročná kráska Justýna Zedníková, ktorá bude Česko reprezentovať na súťaži krásy Miss World.

Miss Supranational sa stala Marie Jedličková, Miss International je Dominika Něměčková a Anna Benešová je novou Miss Intercontinental. Spomínané krásky budú v najbližšom čase reprezentovať Českú republiku na súťažiach krásy v zahraničí.

Justýna Zedníková, Sophia Maria Osako, Marie Jedličková, Dominika Němečková, Anna Benešová
Zobraziť galériu (3)
Justýna Zedníková, Sophia Maria Osako, Marie Jedličková, Dominika Němečková, Anna Benešová  (Zdroj: Profimedia)

Finálový večer prišlo podporiť množstvo známych tvárí z českého šoubiznisu. Medzi nimi aj čerstvá trojnásobná mamička Agáta Hanychová s partnerom Jaromírom Soukupom, modelka Simona Krainová, či herečka Eva Decastelo, ktorá iba pred pár dňami prežila hrozivú nehodu.

Pozornosť však nepútali len známe celebrity, ale aj mladík v dámskych šatách. Ten sa postaral svojím outfitom zaručene o najväčší bizár celého večera. Influencerovi sa, samozrejme, s istotou podarilo zažiariť a ak to bolo jeho cieľom, nemohol nič lepšie spraviť! Veď pozrite sami.

Tak TOTO tu ešte
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram R.M.)

Viac o téme: Miss Czech Republic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu