Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

TO JE ŠOK: Kráska z Ruže pre nevestu v seriáli Dunaj... Spoznali by ste ju?!

Ďalšia kráska zo šou Ruža pre nevestu zahviezdila v seriáli! Zobraziť galériu (5)
Ďalšia kráska zo šou Ruža pre nevestu zahviezdila v seriáli! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - To je ale prekvapenie! Súťažiaca zo šou Ruža pre nevestu si zahrala v dobovom seriáli Dunaj, k vašim službám. Na obraze by ju spoznal len málokto, keďže bola úplne iná ako vo vile v Turecku!

Televízia Markíza včera odvysielala na televíznych obrazovkách už 15. epizódu obľúbenej novinky Dunaj, k vašim službám. Veľkým prekvapením pre divákov v tejto časti bolo, keď v jednom momente zazreli na obraze známu tvár. 

Reč je o Diane Keszegovej, ktorá sa do povedomia širšej verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v šou Ruža pre nevestu. Síce sa v tureckej vile dlho neohriala a Tomáš ju poslal domov hneď po prvom rande, ale aj napriek tomu si ju mnohí diváci zapamätali. Možno aj vďaka jej nevídanej kráse.

TO JE ŠOK: Kráska
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Vyzerá to tak, že kamery sú jej veľmi sympatické. Potvrdila to aj najnovším hereckým výkonom v spomínanom markizáckom seriáli. Zahrala si totiž epizódnu postavu bývalej predavačky. Vlny na vlasoch, dobové oblečenie a mejkap z nej urobili celkom iného človeka. Diana bola doslova na nespoznanie. 

Brunetka ale nebola jedinou dievčinou z Ruže pre nevestu, ktorú obsadili do tohto počinu. Šťastie mala aj mladučká Ukrajinka Martina Felonenko. Tá si zahrala tiež v jednej epizóde a jej scény sa natáčali v kabarete. Viac si o tom môžete prečítať na portáli Telkáč.sk. Obidve ich herecké úlohy im naozaj sadli. Veď posúďte sami!

TO JE ŠOK: Kráska
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Diana Keszegová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu