Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Schindlerová KONEČNE PREHOVORILA: Divoký vzťah s potetovaným fešákom… Je to ako z HOLLYWOODU!

Martina Schindlerová Zobraziť galériu (23)
Martina Schindlerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Martina Schindlerová (34) si už dlhšiu dobu naplno užíva vzťah so svojim priateľom Marcelom Borisom. A konečne sa o pomerne neznámom fešákovi z právnickej oblasti rozhovorila. Prezradila, ako sa zoznámili a nielen to. Naozaj takto spolu fungujú?

Martina Schindlerová konečne prehovorila o vzťahu s jej fešákom Borisom (Zdroj: Ján Zemiar)

Láska robí skutočne zázraky. Ak sme zamilovaní, tak sa nám zdá byť všetko o niečo krajšie, jednoduchšie, príjemnejšie. No tento pocit akejsi eufórie, ktorá paradoxne nevychádza z nášho "srdca", ale z chemických procesov v mozgu, zväčša trvá len šesť mesiacov a neskôr po vytrvaní nastupuje ďalšia etapa a až tu sa ukáže, či to bolo len akési pobláznenie, alebo čosi viac.

Martina Schindlerová
Zobraziť galériu (23)
Martina Schindlerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Slovenská speváčka Martina Schindlerová pred časom takisto pocítila povestné motýliky v bruchu a so svojim potetovaným fešákom Marcelom Borisom sa vo vzťahu dostala už cez pomyselnú hranicu. Pred pár dňami sme superstaristku stretli v spoločnosti, a tak nám nedalo sa Martiny neopýtať okrem speváckej kariéry aj na jej polovičku.

Zaujímalo nás, ako sa spoznali, ale hlavne, ako im to spolu funguje. Donedávna bola speváčka v týchto osobnejších veciach celkom uzatvoretá a vždy si svoje súkromie strážila. Nám sa však od nej konečne podarilo dostať viac a prehovorila.

Speváčka Martina Schindlerová v spoločnosti za prítomnosti svojho priateľa Marcela.
Zobraziť galériu (23)
Speváčka Martina Schindlerová v spoločnosti za prítomnosti svojho priateľa Marcela.  (Zdroj: Katarína Haršányová)

„My sme sa spoznali prozaicky. Naše deti sú spolužiaci v škole, takže môj syn a Maciho dcéra sú spolužiaci a teraz aj spolubývajúci,“ prezradila Martina pre Topky.sk a ďalej ich spolunažívanie prirovnala k hollywoodskemu seriálu. „Poznáš ten seriál Step by step?“ spýtala sa speváčka a následne potvrdila to, že ich vzťah je vskutku divoký, ako zo zmieneného amerického sitcomu, ktorý zachytáva komplikovaný život páru s veľkým počtom detí. 

Speváčka má zo svojho predchádzajúceho, nevydareného vzťahu s podnikateľom Kamilom Haršánym dve krásne deti. Dcéru Martinu a syna Kamila. A jej terajší muž snov má rovnako svoje ratolesti, dcérky Ninu a Zojku a spoločne tak tvoria šťastnú rodinku.

Okrem iného nám Martina porozprávala aj to, ako strávia tohtoročné leto, kde všade sa chystajú a čo má nové vo svojej tvorbe. Viac sa ale už dozviete z nášho rozhovoru vyššie.

Martina Schindlerová s dcérou Maťkou, s priateľom Marcelom a s jeho dcérou Zojou
Zobraziť galériu (23)
Martina Schindlerová s dcérou Maťkou, s priateľom Marcelom a s jeho dcérou Zojou  (Zdroj: Ramon Leško)

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu