Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšie PROBLÉMY Václava Neckářa: Nešťastný pád a... PRESTAL CHODIŤ!

Václav Neckář Zobraziť galériu (13)
Václav Neckář (Zdroj: Instagram V.N.)

PRAHA - Českého speváka Václava Neckářa (79) opäť trápia zdravotné problémy. Po nedávnej operácii si legenda nedala pozor a po nešťastnom páde už spevák, žiaľ, nespravil ani krok, a tak skončil v rehabilitačnom ústave, kde ho dávajú takpovediac dokopy.

Na českého speváka akoby sa lepila smola. Ako sme vás už pred časom informovali, kvôli nedávnej operácii, ktorú Václav Neckář podstúpil na svoje narodeniny, skončil v nemocnici a musel zrušiť aj koncerty. A teraz je v rukách lekárov opäť. 

Ďalšie PROBLÉMY Václava Neckářa:
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: ČT)

Už vyše týždňa sa hudobník zotavuje po nešťastnom páde. Momentálne sa nachádza v rehabilitačnom ústave. „Išiel som natáčať pre televíziu. V mikrobuse ma posadili vedľa šoféra. A keď som chcel vystúpiť, vôbec som nepočítal s tým, že ten schodík je taký vysoký. Zrútil som sa a zvrtol si členok,“ popísal umelec pre Blesk svoj nepríjemný zážitok, po ktorom prestal chodiť. Nohy ho proste prestali poslúchať a nespravil už údajne ani krok.

Myslel si, že to s ním nebude až také vážne, no zjavne svoje zranenie podcenil. „Bolo to horšie a horšie, a tak som začal chodiť na obstreky k fyzioterapeutovi Kolářovi,“ povedal spevák, ktorý sa zveril do rúk lekárovi, ktorý pomáha aj mnohým športovým esám. „Povedal mi, že bez denných rehabilitácií a procedúr sa to nespraví. Tak som tu a po týždni je to vážne lepšie,“ podotkol hudobník.

V zmienenom ústave si však určite ešte nejaký ten čas bude musieť poležať. „Našťastie teraz nemám žiadne koncerty, takže nemusím nič rušiť ani prekladať. Nejaké vystúpenia mám až v druhej polovici mája,“ dodal spevák a pevne verí, že dovtedy už bude fit.  Za celú redakciu prajeme skoré zotavenie sa.

Václav Neckář
Zobraziť galériu (13)
Václav Neckář  (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

Viac o téme: Václav Neckář
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu