Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Český herec po operácii: Extrémne to opuchlo... Akoby som mal DVA PENISY!

Roman Tomeš Zobraziť galériu (6)
Roman Tomeš (Zdroj: Instagram RT a Tv Prima)

PRAHA - Nedávno sa mladý český herec Roman Tomeš podrobil operácii pruhu. Bohužiaľ, pooperačný stav nie je úplne bez komplikácií. V istých partiách je extrémne opuchnutý...

13. marca herec Roman Tomeš informoval svojich fanúšikov, že „nie je nič lepšie, ako sa zobudiť po operácii.” Pod nôž sa dostal kvôli pruhu a nebolo to v jeho živote po prvý raz. 

Český herec po operácii:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Prima)

Tento zákrok absolvoval celkovo trikrát. „Ako dlhoročný zberateľ pruhov túto súťaž oficiálne ukončujem! Nabudúce už maximálne ako sprievod do pôrodnice!” vyhlásil dvojnásobný otec, ktorý má dvoch synov s kolegyňou Michaelou Tomešovou, za slobodna Doubravovou. 

Bohužiaľ, nezotavuje sa úplne bez problémov. „Je to tak, bohužiaľ boli komplikácie. Som v pokojovom režime. Veľmi sa mi to nedá vydržať, som workoholik, tak sa to trošku prejavilo,” prezradil pre Super.cz. „Je to trochu chúlostivá téma. Po operácii mi dole niečo opuchlo, opuchlo to monštruózne. Vyzerá to, že mám dole dva... Vieme čo. Ale ani jeden z nich nie je plne funkčný, takže je to vlastne nepoužiteľné,” dodal so smiechom. 

Roman Tomeš a Michaela Tomešová
Zobraziť galériu (6)
Roman Tomeš a Michaela Tomešová  (Zdroj: Tv Prima)

„Včera sme sedeli s manželkou Mišou na gauči, dotkla sa mi nohy a bola nadšená, že stačí dotyk... Tak som jej povedal, že to je ten druhý. Je to zábavné,” prezradil ešte. 

Viac o téme: Roman Tomeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu