Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

DRÁMA českého herca: Po útoku sršňa EXTRÉMNE príznaky... Ratovala ho ZÁCHRANKA!

Roman Tomeš Zobraziť galériu (2)
Roman Tomeš (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Letné počasie okrem iného znamená, že sa ľudia dostávajú do stretu s rôznym hmyzom. Českého herca Romana Tomeša uštipol sršeň a hoci bol presvedčený, že nie je alergický.... Fú, tieto príznaky vyzerali naozaj vážne!

Herec včera odchádzal z domu na predstavenie, keď ho poštípal sršeň. „Nebol čas, tak som to rýchlo pokvapkal octom a vyrazil som na skútri do práce. Ešte som si hovoril: Super, že nie som alergik,” zveril sa svojim fanúšikom na sieti Instagram. 

Lenže po troch minútach sa začal cítiť naozaj zle. „Tma pred očami, závraty, bolesť za krkom, tlak na hrudi,” opísal svoje príznaky Roman. Okamžite teda zastavil a zosadol zo skútra. Posadil sa na zem a cítil, že keby sa pokúsil vstať, zrejme by omdlel. 

S nádejou si hovoril, že to snáď rozdýcha, lenže.... „Začalo sa mi horšie dýchať, začali mi brnieť ruky, ústa, točila sa mi hlava,” prezradil, čo prežíval. Začal teda rozmýšľať, že nebude za hrdinu a zavolá si pomoc. „Horšie sa mi rozprávalo, ale nejako som to zo seba vysúkal a o pár minút bola záchranka pri mne,” uviedol Tomeš. 

DRÁMA českého herca: Po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram RT)

„Taká blbosť, ako je nevinné ďobnutie. Keď som tam tak sedel a ten stav sa zhoršoval, napadlo mi veľa myšlienok. A všetky smerovali k rodine. K deťom. Dopadlo to dobre, ale stačí takáto kravina a život môže byť na vlásku,” vyznal sa umelec.

V hercovom prípade evidentne išlo o alergickú reakciu. „Alergia sa môže prejaviť kedykoľvek. Potom stačí, aby človek nemal nabitý mobil a keď okolo nikto nie je... No, tým som len chcel povedať, že na svete je krásne, vážte si každú minútu. A teda z vlastnej skúsenosti odporúčam mať po ruke v týchto letných dňoch niečo na alergiu,” napísal na záver svojho príspevku. 

Viac o téme: Roman Tomeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu