Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Chcela si dať operatívne skrášliť zadoček: Po zákroku zomrela, šetrila si na to celé roky

Carol Keenanová zomrela po skrášľovacom zákroku.
Carol Keenanová zomrela po skrášľovacom zákroku. (Zdroj: Facebook)

ISTANBUL - "Moja matka odletela na operáciu do Turecka - a živá sa nevrátila." Týmito slovami sa sťažuje Leonie Keenanová (32) na posadnutosť krásou a chirurgickým turizmom. Britka smúti za Carol Keenanovou († 54), ktorá zomrela po dvoch operáciách.

O tragédii informuje okrem iných médií aj Daily Mail. Presne pred rokom, v apríli 2022, priletela 54-ročná žena z Edinburghu do Istanbulu. Tam si chcela dať upraviť zadok. Operácia, pri ktorej sa do zadku vstrekuje vlastný tuk, je známa ako brazílsky lifting zadku a je považovaná za jednu z najnebezpečnejších kozmetických procedúr vôbec. Okrem toho sa mala vykonať aj plastika brucha.

Unikátna operácia svojho druhu vo FNsP v Žiline (Zdroj: TASR/Erika Ďurčová)

Cesta za smrťou stála 8000 eur

Za cestu do Turecka zaplatila Carol Keenan, ktorá cestovala s partnerom Steviem Andersonom (55), v prepočte približne 8000 eur ako kompletný balík. Sotva prišla, klinika ponúkla pacientovi tretiu korekciu na svoj účet. Škótka prijala zľavu a dostala možnosť opravy brušného svalu. Carol Keenanovú operovali celkovo šesť hodín.

Dcéra hovorí: „Tri dni sa zotavovala z operácie a deň predtým, ako sa vrátila, chcela vidieť mesto.“ Carol Keenanová skolabovala pred hotelom a zomrela pri prevoze do nemocnice.

Rok po nešťastí rodina stále čaká na výsledok pitvy. Na čo presne zomrela 54-ročná žena? Do dnešného dňa to nie je jasné.

Carol Keenanová bola úplne zdravá

Leonie Keenanová zdôrazňuje, že jej matka nemala žiadne zdravotné problémy. Stevie Anderson odhováral svoju priateľku pred operáciou. Dnes hovorí: "Vnúčatá stratili babičku, ja som stratil partnerku pre niečo, čo nepotrebovala."

„Mama nebola spokojná so svojím výzorom celé roky predtým, ako odišla do Turecka,“ hovorí Leonie Keenanová, ktorá kritizuje ideál krásy, ktorý známe osobnosti vykresľujú na verejnosti. "Keď mala 50 rokov, rozhodla sa, že si našetrí na operáciu."

O štyri roky neskôr mohla Carol Keenanová realizovať svoj sen – sen, ktorý sa skončil smrťou.

Viac o téme: SmrťPlastická operáciaTureckoCarol Keenanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu