Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská moderátorka otvorene: REAKCIA na protest FAŠISTOV… Ľudí vyzýva na vulgárne gestá!

Becca reaguje na protest fašistov Zobraziť galériu (11)
Becca reaguje na protest fašistov (Zdroj: Vlado Anjel/Instagram K.B.)

BRATISLAVA - Jej hlas široká verejnosť registruje najmä z obľúbeného slovenského rádia, kde sa Katarína Balážiová (30) alias Becca svojim poslucháčom prihovára už niekoľko rokov. No tentokrát sa rozhodla otvorene prehovoriť k ľuďom aj takýmto odvážnym spôsobom. Tá sa teda nezdá.

Slovenská moderátorka vyzýva ľudí k vulgárnym gestám

Aj keď je to mladé, nežné žieňa, má svoj názor a nebojí sa ho povedať. Slovenská moderátorka nazývaná Becca si servítku pred ústa nedáva a vždy otvorene vyjadrí, čo si myslí. Včera sa pohoršila nad protestom fašistickej strany, ktorý sa odohral v hlavnom meste Slovenska.

Slovenská moderátorka otvorene: REAKCIA
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Jej slová na sociálnej sieti Instagram jasne nasvedčovali tomu, že má voči tejto skupine jednoznačný odpor a niet sa čomu čudovať. „Toto sa mnohým nebude páčiť, ale tak to je. Môj malý vzdor,“ napísala Becca pod video, v ktorom sa prihovárala svojim fanúšikom.

Moderátorka Becca sa otvorene vyjadrila k fašistickej strane
Zobraziť galériu (11)
Moderátorka Becca sa otvorene vyjadrila k fašistickej strane  (Zdroj: Instagram K.B.)

„Ja vlastne vnútorne tak veľmi nesúhlasím, čo sa tu deje okolo fašistov, že vlastne ja keď ich vidím a podvedome, aj keď vidím nejaký ich plagát alebo bilbord, tak im vždy ukazujem fuc*era,“ bez okolkov povedala moderátorka.

„Teraz išlo okolo auto, tak som nadviazala očný kontakt a s úsmevom som im ukázala fuc*era. On mi síce dal naspäť, ale teda aspoň vieme, čo si myslíme jeden o druhom,“ poznamenala plavovláska, no tam veru neskončila.

Bez hanby a so všetkou úprimnosťou vyzývala aj ostatných ľudí k vulgárnym gestám, aby takto reagovali na ľudí vyznávajúcich fašistickú ideológiu. „Odporúčam vám mať jednu ruku voľnú, aby ste im mohli ukázať váš názor na nich,“ dodala s humorom jej vlastným a len čo zbadala ďalšie motorové vozidlo s poznávacím znamením tejto strany, ani na okamih neváhala a patrične s hrdosťou vztýčila svoj stredný prst. Jej gesto si môžete pozrieť vo videu vyššie. A čo vy, nebáli by ste sa vyjadriť svoj názor aj takýmto spôsobom?

Moderátorka Becca sa otvorene vyjadrila k fašistickej strane
Zobraziť galériu (11)
Moderátorka Becca sa otvorene vyjadrila k fašistickej strane  (Zdroj: Instagram K.B.)

 

Viac o téme: Katarína BalážiováBecca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu