Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Kobielsky z Oteckov sa zbavuje bývania: Dvojdom v Bratislave za 225-tisíc!

Herec Vlado Kobielsky Zobraziť galériu (7)
Herec Vlado Kobielsky (Zdroj: Instagram V.K.)

ZÁHORSKÁ BYSTRICA - Nie je žiadnym tajomstvom, že herec Vlado Kobielsky (43) popri svojom účinkovaní na obrazovkách tiež investuje do nehnuteľností. Vlastní ich hneď niekoľko, a to nielen na Slovensku. Najnovšie sa však jednej z nich rozhodol zbaviť. Poznáme dôvod!

Úspešný herec má dôvod na radosť. Hviezdi v megaúspešnom seriáli Oteckovia, svoje miesto si získal aj vo vedomostnej súťaži Dobre vedieť! a okrem práce v televízii sa Kobielsky venuje aj obchodu s realitami. Navyše, len pred pár mesiacmi sa stal trojnásobným otcom, keď jeho manželka Alena priviedla na svet synčeka Krištofa. A práve malý Krištof podľa herca stojí za rozhodnutím zbaviť sa jednej z nehnuteľností.

FOTO Kobielsky z Oteckov
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Remax)

Reč je o dvojdome, ktorý sa nachádza v bratislavskej časti Záhorská Bystrica. Ten herec kúpil ešte v roku 2013 v dražbe po predchádzajúcom majiteľovi, na ktorého bola kvôli dlhom uvalená exekúcia. Dnes je dom podľa stránok realitnej kancelárie opäť na predaj. Dôvod je jednoduchý - nedostatok času.

FOTO Kobielsky z Oteckov
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram V.K.)

Záležitosti spojené s údržbou a prenájmom nehnuteľnosti má totiž na starosti hercova manželka. S príchodom malého Krištofa však musela ostatné veci odsunúť na vedľajšiu koľaj, a tak predaj spomínanej nehnuteľnosti bol najlepšou možnou voľbou. „Manželka, ktorá sa nehnuteľnosti venovala, sa stará o nášho malého syna a kvôli môjmu pracovnému vyťaženiu sme zvážili predaj," prezradil pre Nový čas Kobielsky.

Od manželky údajne už dostal zákaz na prípadnú ďalšiu kúpu. V talóne mu však zostávajú ešte dve nehnuteľnosti v Bratislave, ako aj byt na americkej Floride.

Viac o téme: Vlado Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu