Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dominika Mirgová šokovala fanúšikov: FOTO Ona je fakt celá HOLÁ?!

Speváčka Dominika Mirgová Zobraziť galériu (13)
Speváčka Dominika Mirgová (Zdroj: Ján Zemiar)

ZANZIBAR - Slovenská speváčka Dominika Mirgová (31) si v poslednej dobe prešla neľahkými obdobím, keď vyplávalo na povrch, že jej manžel Peter Zvolenský je jej údajne neverný. Aj keď to rozhodne nie je jednoduché, ona sa s tým snaží vysporiadať po svojom a sama sebe aj okoliu dokazuje, že je silná žena a ešte k tomu stále sexi. Čože, to je vážne úplne nahá?

Ako sme už avizovali speváčka Dominika Mirgová sa usiluje na všetky nepríjemnosti spojené s neverou jej manžela Petra zabudnúť a naplno sa venuje hlavne sama sebe a svojmu synovi Peťkovi. Pred časom boli spolu na exotickej dovolenke v Zanzibare, no napriek svojim pracovným povinnostiam nezabúda ani na svojich fanúšikov, ktorým doslova vyrazila dych. 

Speváčka totižto pri príležitosti včerajšieho Medzinárodného dňa žien, na svoj profil na sociálnejs ieti zavesila fotku s veľmi originálnym popisom. „Výnimočné, silné a samostatné. Také sú ženy. Nech sú všetky ženy na tomto svete šťastné,“ zneli odvážne slová od mamičky pre všetky ženy. No fotkou určite oveľa viac zaujala práve mužov.

Dominika Mirgova šokovala fanúšikov
Zobraziť galériu (13)
Dominika Mirgova šokovala fanúšikov  (Zdroj: Instagram D.M.)

Dominika sa totižto na piesočnatej pláži ako z dovolenkového katalógu, odfotila bez oblečenia v jemne pikantnej póze. Ona je fakt celá holá? Svoje intímne partie rafinovane zakrývala vlastným telom, a tak nebolo jasné, či za pokrčenými nohami skrýva plavky alebo je naozaj v Evinom rúchu. Fantáziu svojich sledovateľov však určite pošteklila!

Dominika Mirgova šokovala fanúšikov
Zobraziť galériu (13)
Dominika Mirgova šokovala fanúšikov  (Zdroj: Instagram D.M.)

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu