Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Mladú Slovenku trápi ZDRAVIE: Stále je CHORÁ… Píšem ZÁVET!

Aicha Zobraziť galériu (3)
Aicha (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Exotická kráska Aicha zahviezdila už v niekoľkých markizáckych šou. Najprv hľadala lásku v šou Love Island, zatancovala si aj v minule sérii Let's dance. A človek by si povedal, že taká krásna a najmä mladá žena, ktorá sa aktívne venuje športu, je v perfektnej kondícii. Lenže...

Tí, čo Aichu pravidelne sledujú na sociálnych sieťach, vedia, že v poslednom období je často chorá. Pravidelne ju trápia zdravotné problémy, no a aktuálne sa to deje opäť. To, že nie je fit, ju zjavne začína poriadne frustrovať. 

Mladú Slovenku trápi ZDRAVIE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Aicha)

Teraz na svojom profile zverejnila informáciu, že ju zdravie zasa "dobehlo". „Zasa som chorá, pomoc. Každý mesiac 2x... Ja už neviem, čo s tým," zverila sa rozrušená kráska svojim fanúšikom a následne zverejnila fotku teplomera, ktorý ukazuje, že má vysoké horúčky - konkrétne 39,9 stupňov. 

„Píšem závet o tom, komu prenechám všetko svoje oblečenie. Záujemcovia správa," napísala so sarkazmom Aicha, na ktorej vidno, že častých zdravotných problémov už má naozaj plné zuby a z tejto situácie je zúfalá. 

Mladú Slovenku trápi ZDRAVIE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Aicha)

 

Viac o téme: Aicha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu