Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zuzana Čimová HORE BEZ: Takto ste moderátorku Televíznych novín ešte nevideli!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram Z.Č.)

BRATISLAVA - Tváre televízneho spravodajstva svoju prácu väčšinou berú tak vážne, že si dávajú veľký pozor na to, ako sa ukážu na sociálnych sieťach. Na obraze totiž musia pôsobiť pomerne seriózne, no a svoju odviazanú stránku si nechávajú za zatvorenými dverami súkromného života. Zuza Čimová si ale predsa len aktuálne dovolila niečo, čo by diváci Televíznych novín nečakali..

Markizácka kráska sa nedávno nechala profesionálne nafotiť. Romatické zábery potom zverejnila pri príležitosti MDŽ. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby pred objektívnom fotoaparátu nepózovala polonahá. Na spodnej časti tela mala oblečené elegantné biele nohavice, tú hornú ale prekrývala len kytica bielych tulipánov. 

Zuzana Čimová HORE BEZ:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Na prvý pohľad by si človek povedal, že Zuzana pod kvetmi nemá absolútne nič, iba nahý hrudník, pri detailnejšom pozorovaní však vidno, že mala oblečenú telovú podprsenku bez ramienok. Na tvár televízneho spravodajstva to bol ale aj tak pomerne odvážny krok, keďže "hore bez" sa moderátorky často neukazujú. 

Na druhej strane, zverejnené zábery vôbec nepôsobia vulgárne, ale mimoriadne žensky a nežne zároveň. Čo poviete? 

Viac o téme: Televízne novinyZuzana Čimová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu