Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Braňo zo Survivoru s MONOKLOM pod okom a manželka herca Černého (71)… Sexica s TETOVANÍM na stehne!

Branislav Martanovič a Vlado Černý s manželkou Ivetou Zobraziť galériu (24)
Branislav Martanovič a Vlado Černý s manželkou Ivetou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera vo večerných hodinách sa bratislavské kino na nábreží Dunaja zaplnilo slovenskými hviezdami. Konala sa totiž slávnostná premiéra dlhoočakávanej romantickej komédie Villa Lucia. Napriek zraneniu si ju nenechal ujsť ani bývalý ostrovan zo Survivoru Branislav Martanovič (38). Herec Vlado Černý (71) prišiel so svojou manželkou Ivetou. Fú, to je riadna femme fatale... a to tetovanie na stehne!

V znamení osudovej ženy sa niesla aj spomínaná premiéra romantickej komédie Villa Lucia. Hoci sa hlavná predstaviteľka v podaní zvodnej českej herečky Hany Vagnerovej objavila len na začiatku a na konci filmu, poriadne zamiešala kartami, pretože sa o ňu takpovediac pobijú jej niekdajší spolužiaci zo školy, ktorých si zahrali Michal Kubovčík, Juraj Hrčka a Martin Meľo.

Hana Vagnerová
Zobraziť galériu (24)
Hana Vagnerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Ich akčné scény si prišli vychutnať aj naše známe tváre zo šoubiznisu. Na premietanie dorazil bývalý účastník z reality šou Survivor Branislav Martanovič. Ten sa živí ako fitness tréner a zjavne opäť s niečím alebo s niekým zápasil, keďže prišiel s nepekným monoklom pod okom. Ten mu však dodal ešte drsnejší look bojovníka a "pravého chlapa". 

Branislav Martanovič
Zobraziť galériu (24)
Branislav Martanovič  (Zdroj: Ján Zemiar)

A rozhodne sa nedala prehliadnuť pôvabná žena herca Vlada Černého. Tá bola veru riadna sexica. Zdá sa, že to je aj poriadna rebelka, o čom svedčí odvážne tetovanie na stehne. Iveta pôsobila naozaj mladíckym dojmom, k čomu prispel aj účes, ktorý jej mimoriadne pristane. A samozrejme aj jej oblečenie – krátke rifľové šaty nad kolená kontrastne doladila semišovými vysokými čižmami v škoricovom tóne. Nahodila žiarivý úsmev a po boku svojho známeho manžela bola naozaj klenotom a právom mu je čo závidieť. 

Vlado Černý s manželkou Ivetou
Zobraziť galériu (24)
Vlado Černý s manželkou Ivetou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Prišli ale aj ďalšie zvučné mená, od režisérov, cez hercov a herečky až k moderátorkám. Kto všetko sa zúčastnil a ako to na premiére filmu Villa Lucia vyzeralo, si môžete pozrieť v našej galérii nižšie. Filmovú novinku o prvej láske a poslednej vlámačke od režiséra Michala Kollára uvidíte v kinách už od 9. marca.

Viac o téme: Vlado ČernýBranislav Martanovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu