Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

O 3 dni štartuje Let’s Dance: Nečakaná VÝMENA partnerov a Krajčiovej NEHODA… Pozor, nech nespadneš!

Čo je toto za zmenu a Helenka dávaj pozor! Zobraziť galériu (47)
Čo je toto za zmenu a Helenka dávaj pozor! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera poobede sa v bratislavskej Inchebe odohrala tlačová konferencia k 8. sérii markizáckej tanečnej šou Let's Dance. Na prvý pohľad sa zdalo, že je všetko tip-top, avšak zrazu nastali nečakané zmeny v pároch. No a herečka Helena Krajčiová (47) mala čo robiť, aby to tam ustála.

Tlačová konferencia k Let's Dance 8. séria (Zdroj: Maarty Von B)

Diváci Televízie Markíza si už túto nedeľu môžu vychutnať v poradí 8. sériu tanečnej šou s názvom Let's Dance. Ešte predtým sa však v bratislavskej Inchebe, kde budú prebiehať aj jednotlivé kolá, konala oficiálna tlačová konferencia, kde za prítomnosti generálneho riaditeľa Matthiasa Setteleho moderátorka Lucia Hlaváčková predstavila najskôr ctenú porotu a potom súťažiace páry.

Predstavenie párov 8. série Let's Dance
Zobraziť galériu (47)
Predstavenie párov 8. série Let's Dance  (Zdroj: Ján Zemiar)

Tento rok porotu obohatil víťaz z minulého roku a kráľ tanečného parketu, charizmatický herec Ján Koleník. Okrem neho nechýbal ani obávaný porotca Ján Ďurovčík, na porotcovské kreslo opätovne zasadne aj moderátorka Adela Vinczeová a rovnako ostrieľaná tanečnica Tatiana Drexler. Tá sa však kvôli pracovnej vyťaženosti konferencie nezúčastnila. 

Gabriela Marcinková a Vilém Šír
Zobraziť galériu (47)
Gabriela Marcinková a Vilém Šír  (Zdroj: Ján Zemiar)

No nebola veru jediná. Zrazu sa v súťažných pároch začali diať nečakané zmeny. Kým Gabika Marcinková sa najprv vybrala po červenom koberci úplne sama, moderátorka vyhlásila, že jej partnerom bude Vilém Šír. A tak sa herečka na krátko zasekla, počkala na ohláseného muža a pred médiá už predstúpili ako pár. 

Nečakaná výmena však platila len pre tlačovú konferenciu, ktorej sa nemohol zúčastniť Gabikin partner Matyáš Adamec ani Vilémova partnerka Janka Kovalčíková. V nedeľu večer si však už zatancujú pekne spolu, každý so svojím pôvodne určeným tanečným partnerom.

Helena Krajčiová a Fabio Belucci
Zobraziť galériu (47)
Helena Krajčiová a Fabio Belucci  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na tlačovej konferencii sa ukázala aj herečka Helena Krajčiová, no tá veru mala čo robiť, aby to ustála, nezakopla a nespadla na zem. Počas toho, ako ladne kráčala, sa jej rozviazala dlhá šnúrka od topánok, ktorá jej obopínala nohu. Našťastie jej bez mihnutia oka podal pomocnú ruku jej tanečný partner Fabio Belucii a túto potenciálne nebezpečnú situáciu uhasil hneď v zárodku.

Aká bola tanečná nálada na zmienenej tlačovej konferencii, si môžete pozrieť v našom videu a v galérii nižšie.

Viac o téme: Gabriela MarcinkováHelena KrajčiováVilém Šír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu