Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zo známeho Slováka sa stal slamený VDOVEC: Toto ho na SVADBE odrádza!

Branislav Martanovič Zobraziť galériu (2)
Branislav Martanovič (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Braňo Martanovič sa do povedomia verejnosti dostal vďaka prvej sérii markizáckej reality šou Survivor. V tom čase bol single, no aktuálne je viac ako rok šťastne zadaný. Učarovala mu o 14 rokov mladšia žena. No svadba ho zatiaľ odrádza. Prečo?

Braňo Martanovič sa do povedomia verejnosti dostal vďaka markizáckej šou Survivor. Aktuálne ho diváci spomínanej televízie mohli vidieť aj v seriáli Dunaj, k vašim službám, kde si zahral gardistu. Nám sa ho podarilo stretnúť na nedávnej kinopremiére filmu Spiaci účet, kde nám porozprával nielen o svojej kariére, ale i súkromí. Ako priznal, je šťastne zadaný. Učarovala mu o 14 rokov mladšia partnerka, ktorá pracovne vycestovala do Amsterdamu. Stal sa tak z neho, ako sa hovorí, slamený vdovec. No nezúfa...

„Ona bola taká smutná, že to nezvládneme. A ja som jej povedal, že však si mladá, musíš ísť vyskúšať. Tak som momentálne slamený vdovec," vyjadril sa. Síce mu začína byť za ňou smutno, ale je nadšený z jej kariérneho napredovania. „Teším sa z toho, že čo vlastne nové tam zažije, nový rozhľad to bude pre ňu," dodal. V rozhovore padla reč aj o svadbe. Ako to vidí s takouto udalosťou v jeho živote sa dozviete z videa nižšie.

Zo známeho Slováka sa stal slamený VDOVEC: Toto ho na SVADBE odrádza! (Zdroj: TH)

Viac o téme: Branislav Martanovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu