Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pipina z Mafstory je na NESPOZNANIE: Herečka totálne ZMENILA imidž!

Gabriela Dzuríková alias Pipina Zobraziť galériu (2)
Gabriela Dzuríková alias Pipina (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Určite si spomínate na starý známy sitkom Mafstory. Herečka Gabriela Dzuríková (49) v ňom stvárnila priateľku mafiánskeho bosa Pipinu. Jej legendárna rola utkvela mnohým v pamäti, a tak ju ľudia vnímajú dodnes. Avšak Gabika odvtedy prešla poriadnou zmenou a dnes je na nespoznanie!

Slovenská herečka Gabriela Dzuríková v roku 2007 zahviezdila na televíznych obrazovkách v seriáli Mafstory. Herecká úloha jej úplne sadla a priateľku mafiánskeho bosa Pipinu zahrala excelentne, priam až nezabudnuteľne. Mnohí si ju dodnes spájajú práve so spomínaným seriálom.

Galéria: Gabriela Dzuríková

Po skončení úspešného slovenského sitkomu sa objavila aj v mnohých iných televíznych počinoch. Napríklad svoj herecký talent využila v seriáli Odsúdené. Ukázala sa však aj v úplne inom svetle, a to ako Cecília Sobotová v seriáli Chlapi neplačú.

Pipina z Mafstory je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Gabika sa v posledných dňoch opäť vrátila na obrazovky, a to znova v rámci seriálu. Diváci televízie Markíza ju mohli zahliadnuť v televíznej novinke s názvom Mama na prenájom, kde stvárňuje rolu majiteľky priestoru, o ktorý javí hlavná hrdinka Naďa záujem. Jej postava je zatiaľ záhadná, ale vyzerá to tak, že postupom času odhalí svoje tajomstvo.

U herečky sme zvyknutí, že rada mení pri každej hereckej úlohe svoj imidž. A ani tentokrát to nie je inak! Jej prirodzene ryšavé kučery sú fuč a momentálne jej korunu krásy zdobí hnedá farba s uhladeným copom. Veď pozrite sami na jej premenu! Čo myslíte, pristane to Gabike takto po novom?

Viac o téme: Gabriela Dzuríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu