Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladý herec OTVORENE: Je to jeden veľký PRÚSER… Neberte si zo mňa príklad!

Martin Klinčúch Zobraziť galériu (11)
Martin Klinčúch (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Novou tvárou markizáckych seriálov je aj mladý, sympatický herec Martin Klinčúch (20). Po oťukaní sa s postavou v Pánovi profesorovi, dostal oveľa väčšiu rolu, v dennom seriáli s názvom Mama na prenájom. O svojej hereckej postave nám povedal viac a nie len to. Takto verejne sa priznal...

Rozhovor s Martinom Klinčúchom (Zdroj: Maarty von B)

Už pár dní si diváci televízie Markíza môžu vychutnávať novinku v podobe denného seriálu Mama na prenájom, kde hrá aj mladý, talentovaný herec Martin Klinčúch. My sme sa s ním pred pár dňami stretli na premiére tejto seriálovej novinky v jednom z bratislavských kín, a tak nám porozprával, okrem iného aj o tom, ako sa mu hrá.

Martin Klinčúch na premiére markizáckych seriálových noviniek
Zobraziť galériu (11)
Martin Klinčúch na premiére markizáckych seriálových noviniek  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Je to pre mňa zábava veľmi ma to baví a je to pre mňa časť života, ktorá píše nový príbeh. Celý štáb a herecký zbor, ktorý sa tam zúčastňuje, tak už sme v podstate rodina. Natáčame to pár mesiacov a ja si myslím, že toto je moja najväčšia herecká skúsenosť,“  otvorene povedal Martin pre Topky.sk.

Ako aj on sám podotkol, je to pre neho výzva a na rozdiel od jeho prvého zoznamovania sa pred kamerou v Pánovi profesorovi, tu je naopak jeho herecká rola vyzretejšia a kontinuálna. A zdá sa, že s ňou má v reálnom živote toho dosť spoločného. Tak ako aj jeho postava, aj on sa stretáva s problémami a občas je to jeden veľký prúser, čo nám Martin priamo naznačil v našom rozhovore. 

Martin Klinčúch
Zobraziť galériu (11)
Martin Klinčúch  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Som veľmi podobný, tiež nechcem aby sa mi diali problémy, ale oni sa proste iba udejú a keď to chcem väčšinou zachrániť, tak sa to iba zhorší,“ poznamenal herec. Ako sa Martin chopil novej príležitosti, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze a to, čo má ďalej so svojou novou rolou spoločného a prečo si nemáte brať z neho príklad, sa už dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Martin Klinčúch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu