Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

POTVRDENÉ! Do Let’s Dance mieri ďalší hokejista: Z tohto SEXI chlapa ženy odpadávajú!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Televízii Markíza vyšiel parádny krok! Do tanečnej šou Let’s Dance totiž zlanárila bývalého sexi hokejistu, dnes moderátora Borisa Valábika. Je isté, že ženy budú prilepené na obrazovkách...

Po tom, čo bolo oznámené meno Mariána Gáboríka, pokračuje televízia Markíza s odhalením mena ďalšieho bývalého športovca. A tiež hokejistu! 

Na tanečnom parkete sa bude zvŕtať Boris Valábik. A tak je isté, že ženy na Slovensku si nasledujúcu sériu nenechajú ujsť. Všade, kde sa moderátor objaví, totiž idú dámy do kolien a jeho príťažlivosť je na pretrase v každej relácii, kde je hosťom. 

POTVRDENÉ! Do Let’s Dance
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Markíza navyše stavia na to, že ľudia budú zvedaví na tanečný súboj dvoch hokejistov, ktorí aktuálne dokonca tvoria moderátorskú dvojicu v šou Boris a Brambor. „Môžeme potvrdiť, že na tanečný parket sa postaví aj hokejový obranca NHL, športový komentátor a moderátor Boris Valábik. Zmeria si tak sily s kolegom a kamarátom Mariánom Gáboríkom. Sami sme zvedaví, komu sa v tanci bude dariť lepšie,“ potvrdil pre web markiza.sk PR manažér projektu Tadeáš Kurka.

POTVRDENÉ! Do Let’s Dance
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Boris Valábik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu