Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Koniec kariéry?! Voštinárovo PRIZNANIE: Vyhorel som!

Vlado Voštinár
Zobraziť galériu (2)
Vlado Voštinár (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Vlado Voštinár (58) je naozaj pracovne vyťažený muž. Moderovaniu sa venuje už skoro 30 rokov. Zdá sa, že pracovná vyťaženosť si vyžiadala svoju daň a moderátora po prvýkrát v živote postretlo vyhorenie! V rozhovore pre Topky.sk taktiež priznal, že sa pred časom našli u neho myšlienky o konci dlhoročnej kariéry.

Moderátor Vlado Voštinár si za svoj život vybudoval naozaj sľubnú kariéru. Vycibril si rečové schopnosti a čo sa týka moderátorstva, tak je špička vo svojom obore. Moderuje rôzne prominentné akcie, ale aj obľúbené jojkárske relácie Inkognito či Nové bývanie.

Galéria: Moderátor Vlado Voštinár

Ani po rokoch nestráca svojich priaznivcov a ľudia s nadšením pozerajú na televíznych obrazovkách spomínaný obsah. Avšak na istý čas bola Voštinárova kariéra v ohrození! V rozhovore pre Topky.sk priznal, že premýšľal nad ukončením svojho moderátorského pôsobenia. Zdá sa, že pracovná vyťaženosť si vyžiadala svoju daň...

Koniec kariéry?! Voštinárovo PRIZNANIE: Vyhorel som! (Zdroj: Ján Zemiar)

„Už som mal také stavy, kedy som mal pocit, že ma to už nenapĺňa, že už som vyhorený, že už ani ja programu, ani program mne nemá čo dať. Ale to sú také stavy, kedy to potrebujete iba rozdýchať, kedy sa potrebujete na to dobre vyspať a zmeniť životný štýl,“ prezradil.

Aj on si prešiel istou zmenou a postupom času sa viac dostal do psychickej kondície. A práve to mu pomohlo prekonať ťažšie chvíle vo svojom živote. Síce nevie čím si práve vtedy prechádzal, ale podľa všetkých príznakov, ktoré mal, to bolo práve vyhorenie. Úspešne ho má, bez akejkoľvek odbornej pomoci, už za sebou. 

Koniec kariéry?! Voštinárovo PRIZNANIE:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Pravdepodobne sa mi to podarilo, lebo zrazu som sa dostal ako keby z toho pomyselného vyhorenia a mám novú chuť pracovať,“ priznal. „Je to niečo, ako keď vám blbne telefón a musíte ho resetovať. Toto sa stalo aj mne a som kratučko po resete s novou baterkou, s novým softvérom a so starým hardvérom, ale fungujeme,“ zavtipkoval na svoju adresu. To, či aj v roku 2023 uvidíte na jojkárskych obrazovkách nové časti jeho relácií si môžete vypočuť v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Vlado Voštinár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu