Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zdravotný stav Jiřího Krampola (84) sa ZHORŠIL: Náhly prevoz na JIS!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

PRAHA – Jiří Krampol leží po sviatkoch stále v nemocnici. Pred Vianocami však dúfal, že ho z nemocnice pustia o pár dní domov. Opak je pravdou. Zo súkromnej izby ho museli znovu previezť na JIS.

Informácie, ktoré vyšli na povrch, tvrdia, že zdravotný stav uznávaného českého herca Jiřího Krampola sa opäť zhoršil. Po tom, ako si na čas užíval rušný pražský život a zavítal do kina, kde sa podľa všetkého nekúrilo, skončil v nemocnici. Dostal ho tam dusivý kašeľ.

A tak mal Vianoce "vybavené". Vianočné sviatky musel stráviť v nemocnici, aj keď si myslel, že ho po pár dňoch pustia domov. Umelec má chronický zápal priedušiek a aj malé prechladnutie mu spôsobí vážne zdravotné komplikácie, z ktorých sa dostáva veľmi ťažko.

V prvom momente ho záchranári priviezli na JIS-ku. O pár dní bol však už na súkromnom lôžku, kde si užíval nemocničné vymoženosti, ako napríklad televízor. Dlho tam však nezotrval a teraz ho museli kvôli zhoršenému stavu náhle previezť na jednotku intenzívnej starostlivosti.

Zdravotný stav Jiřího Krampola
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Barrandov)

Česká redakcia Extra.cz sa ho snažila kontaktovať, ale už taký zhovorčivý ako pred sviatkami nebol. „Nemôžem rozprávať,” vyjadril sa s ťažkosťami. Ďalšie zisťovanie ich priviedlo k tomu, že český umelec musí nosiť kyslíkovú masku na dýchanie. „Nemá iba tú hadičku pod nosom, ale vyslovene masku cez ústa a nos,” vyjadril sa zdroj z nemocnice pre spomínaný portál.

To, ako to s Jiřím naozaj vyzerá a aký vážny je jeho stav, ukáže zrejme len budúcnosť. Pevne veríme, že sa z toho dostane. Umelcovi už rok sťažujú život zdravotné komplikácie, ktorých sa nie a nie zbaviť.

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu