Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Česká herečka BEZ podprsenky: Priesvitné šaty a PRSIA v celej kráse!

Kateřina Bláhová Zobraziť galériu (3)
Kateřina Bláhová (Zdroj: Instagram KB)

PRAHA - Opäť rozvírila hladinu! Česká herečka Kateřina Bláhová (27) mala istý čas veľmi blízko k Jiřímu Krampolovi (85). Teraz zaujala na premietaní v kine, kam si vyšla v čiernych šatách bez podprsenky...

Herec Jiří Krampol nakrúcal začiatkom minulého roka nový film a jeho kolegyňou bola aj Kateřina Bláhová. „„Jirka prišiel na narodeniny lekárky Ivany Němečkovej s mladou ryšavkou a všetkým nám ju predstavil ako priateľku,” vyhlásil v tom čase pre Aha! hudobník Felix Slováček.

Potvrdila to aj ďalšia speváčka a herec sa údajne chválil aj tým, že mladá herečka u neho býva. Obaja neskôr tieto informácie popreli. Isté však je, že z Kateřiny sa vďaka tomu stala známa tvár. 

Kateřina Bláhová a Jiří Krampol
Zobraziť galériu (3)
Kateřina Bláhová a Jiří Krampol  (Zdroj: Instagram KB)

Aktuálne si mladá umelkyňa vyrazila na premiéru špionážneho thrilleru Extraktoři. Zvolila jednoduché čierne šaty, no jednoznačne zaujala. Nevzala si totiž pod tento kúsok žiadnu podprsenku a jemne priesvitný model pri fotení nič neskrýval. 

Po tom, čo Kateřina zapózovala všetkým prítomným fotografom, zakryla si prsia svojimi dlhými vlasmi. Nuž, trochu neskoro... 

Česká herečka BEZ podprsenky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kateřina Bláhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu