Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

U Rezešovcov zasahovala ZÁCHRANKA: Dedičku previezli do NEMOCNICE!

Eva Varholíková Rezešová skončila v nemocnici Zobraziť galériu (10)
Eva Varholíková Rezešová skončila v nemocnici (Zdroj: Instagram E.R.)

KOŠICE - Vdova po niekdajšom ministrovi dopravy Alexandrovi Rezešovi, Eva Rezešová zažila cez víkend drámu, keď sa nevedela dovolať svojej dcére Eve Varholíkovej Rezešovej (45). Povolala preto na pomoc políciu a hasičov, aby sa dostali do jej bytu.

Scéna ako vystrihnutá z akčného filmu. Tak by sa dala opísať situácia, ktorá sa diala tento víkend v byte dedičky Rezešovského klanu. Eva Rezešová staršia sa cez víkend márne snažila skontaktovať s jej dcérou Evou Varholíkovou Rezešou. 

Po neúspešnom opakovanom volaní sa rozhodla zalarmovať políciu. Vedela, že sa niečo deje. Policajná hliadka z Košíc tak musela zasahovať v blízkosti Námestia osloboditeľov, ako informoval týždenník Plus 7 dní.

Žiaľ mladá Eva Rezešová na vyzvánanie zvončeka nereagovala, a tak policajti museli povolať na pomoc hasičskú jednotku, aby im pomohli dostať sa dnu. A ustarostená mama mala správne tušenie- Evu Varholíkovú Rezešovú museli ihneď previezť do nemocnice.

Podľa dostupných informácii sa nikto z Rezešovcov k celej akcii záchranárov nechcel vyjadriť. Pevne však veríme, že je všetko v poriadku a čoskoro sa dozvieme viac.

Rezešová po rozsudku
Zobraziť galériu (10)
Rezešová po rozsudku  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Eva Varholíková Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu