Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúci ROZVOD herečky Žilkovej po 18 rokoch: Manžel jej to oznámil MAILOM!

Veronika Žilková a Martin Stropnický Zobraziť galériu (5)
Veronika Žilková a Martin Stropnický (Zdroj: Instagram VŽ)

PRAHA - Šok, zrada a sklamanie! To sú pocity, ktoré prežíva obľúbená česká herečka Veronika Žilková (60). Tá sa len nedávno vrátila z luxusnej dovolenky, ktorú spolu s dcérou a manželom - diplomatom Martinom Stropnickým (65) trávili v Dubaji. Ako aktuálne priznala, partner jej oznámil, že sa chce rozviesť. Spravil tak prostredníctvom e-mailu.

Veronika Žilková oslávila v októbri 60. narodeniny a pri tej príležitosti poskytla svetu otvorenú spoveď v podobe knihy, ktorá odkryla aj viaceré tajomstvá z jej súkromia. Zdalo sa, že po boku svojho tretieho manžela - Martina Stropnického herečka našla šťastie a ďalšie životné skúšky jej nehrozia. Avšak opak je pravdou...

Ako blondínka pre blesk.cz prezradila, zhruba dva týždne po spoločnej dovolenke v Dubaji jej Stropnický oznámil, že sa chce rozviesť. „Dostala som mail, že ma už nemiluje. A jeho prípadný nový vzťah je toho len dôsledkom a že sa mi ospravedlňuje,” uviedla Žilková. „Bol to pre  mňa šok. Po krásnych spoločných Vianociach a dovolenke, z ktorej som sa s dcérou pred týždňom vrátila, to bola celkom nečakaná správa,” dodala. 

Zaujímavé je, že už počas letu z Dubaja jej dcéra Kordula poznamenala, že to bola pekná dovolenka, ale že mala pocit, akoby sa otec s nimi lúčil. „Asi zistil, že v 65 rokoch vyzerá lepšie vedľa mladej slečny, než vedľa 60-ročnej manželky. Iné vysvetlenie nemám. Ťažko sa zmieroval s pribúdajúcimi rokmi. Herci sú ješitní. Asi si našiel niekoho, pre koho je zase mladým princom. S dobrým platom a postavením,” nekládla si servítku pred ústa herečka.

Veronika tiež priznáva, že pociťuje veľkú zradu. „Zradil všetky deti a vnúčatá. Vzhliadala som k nemu ako k predstaviteľovi čestnosti a charakteru. Mala som oči zaslepené láskou,” poznamenala blondínka. Tá istý čas žila spolu s manželom v Izraeli, kde pôsobí ako veľvyslanec ČR. Kvôli 95-ročnej matke sa však v čase covidu vrátila späť do Českej republiky. 

Nemysli sí, že pod rozchod sa podpísala vzdialenosť. „Boli sme od seba štyri hodiny letu. Každý deň sme boli v kontakte. Ako sa hovorí, veľkú lásku vzdialenosť posilní a malú zabije. Zrejme sme každý toho druhého milovali inak. A keď srdce toho druhého začne biť pre mladšiu susedu, či podriadenú, nezabránim tomu, ani keby som žila meter od neho,” uzavrela. 

Viac o téme: Veronika ŽilkováMartin Stropnický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu