Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tvrdé slová na adresu Jakuba Prachařa: Je to NECHUTNÉ!

Jakub Prachař a Libor Bouček v relácii Máme radi Česko Zobraziť galériu (6)
Jakub Prachař a Libor Bouček v relácii Máme radi Česko (Zdroj: Instagram L.B.)

PRAHA - Tentokrát si to zlizol známy český moderátor a herec Jakub Prachař (39). Podľa jedného z fanúšikov zábavnej relácie Máme radi Česko je jeho správanie v relácii nechutné. A čo na to on?

U susedov Čechov už istý čas beží obľúbená relácia Máme radi Česko, kde sa preverujú vedomosti nielen divákov, ale predovšetkým hviezdnych súťažiacich z radov českých celebrít. Podobný formát sa u nás vysiela s názvom Milujem Slovensko.

Zábavná šou Máme radi Česko
Zobraziť galériu (6)
Zábavná šou Máme radi Česko  (Zdroj: iprima.cz)

Celú šou u našich bratov vedie moderátor Libor Bouček (42) a kapitánmi tímov sú Vojtěch Kotek a Jakub Prachař. No zdá sa, že niekomu z fanúšikov leží druhý menovaný poriadne v žalúdku. 

Hoci drsné slová boli adresované Jakubovi, správa smerovala k moderátorovi Liborovi Boučkovi.  „Dobrý deň, pán Bouček, už to nemôžem vydržať, tak píšem. Program celkom v pohode, ale pán Prachař sa správa niekedy nemožne. Obzvlášť pri stolčeku s občerstvením, kde doslova zožerie všetky jednohubky. Je to nechutné,“ napísal jeden z nespokojných sledovateľov.

Tvrdé slová na adresu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram J.P.)

Samotný herec a moderátor si tento príspevok zrejme z recesie zverejnil aj na svojom instagramovom profile a k celej situácii dodal pár stručných slov. „So všetkým súhlasím a ospravedlňujem sa. Svet je žalostný,“ vyjadril sa Prachař a zjavne si myslí o tom svoje.

Nuž ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí a kým jedni ho budú nenávidieť a nevedia ho vystáť, druhí ho zas milujú a vnímajú ho ako neodmysliteľnú súčasť zmieneného zábavného programu. 

Viac o téme: Jakub PrachařLibor BoučekVojta Kotek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu