Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jiřina Bohdalová je už z nemocnice DOMA: Zdvihnutý prst od LEKÁRA!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ešte pred pár dňami sa zdalo, že česká herečka Jiřina Bohdalová (91) tohtoročné vianočné sviatky strávi v nemocnici. Našťastie je už z najhoršieho vonku a bola aj prepustená do domácej starostlivosti, avšak jej lekár má obavy, či to zvládne...

Vo štvrtok sme vás informovali o tom, že obľúbená česká herečka je stále hospitalizovaná a jej zdravotný stav nie je príliš priaznivý. Dnes už však herečka po konzultácii s lekármi prešla do domácej starostlivosti, a tak Vianoce podľa všetkého strávi v kruhu svojich najbližších.

Informácie o prepustení potvrdila samotná umelkyňa. „Som doma,“ stručne a vecne sa napísala v správe portálu TN.cz. 

No lekári sú skeptickí a obávajú sa toho, aby živelná Jiřina, dodržiavala všetky nariadenia. „Je potrebné pani Jiřine zdôrazniť, že potrebuje trošku pokojný režim. Aj keď na druhej strane ona úplne v pokoji byť nevie,” vyjadril sa pre Novu doktor Neužil. S prísnym varovaním a so zdvihnutým prstom si ju tak prevzala jej rodina, u ktorej už bude pod dohľadom a kontrolou v domácej liečbe.

Jiřina Bohdalová je už
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Europe Film)

Tentokrát všetky povinnosti počas sviatkov prevezme na seba jej dcéra a bude to zrejme ťažký oriešok, aby temperamentnej herečka zabránila v zapájaní sa do príprav.

Viac o téme: Jiřina Bohdalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu