Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Predčasný Ježiško od Drobovej pre Jasminu: LUXUSNE DRAHÝ darček… Ty MARHA JEDNA!

Jasmina Alagič a Gabriela Ruman sa už navzájom obdarovali k Vianociam Zobraziť galériu (17)
Jasmina Alagič a Gabriela Ruman sa už navzájom obdarovali k Vianociam (Zdroj: Instagram G.R.)

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Jasmina Alagič (33) už dostala svoj prvý darček od Ježiška, respektíve od svojej veľmi dobrej kamarátky a riaditeľky módnej televízie Gabriely Ruman (48), ktorá ju obdarovala naozaj luxusne a hlavne aj prakticky. Tak to muselo byť hriešne drahé!

Jasmina Alagič už dostala svoj prvý vianočný darček (Zdroj: Instagram G.R.)

Do Vianoc nám zostáva 9 dní a pomaly, ale isto sa nám blížia, no naše známe tváre zo šoubiznisu sa rozhodli, že sa obdarujú už teraz. Reč je o slovenskej moderátorke Jasmine Alagič a úspešnej dramaturgičke Gabriele Ruman, kedysi Drobovej.

Navzájom sa veľmi dobre poznajú a okrem pracovných záležitostí sa stretávajú aj v súkromí, a tak presne vedia, po čom ktorej srdce piští. Včera Gabriela zverejnila na svojom instagramovom profile, ako si u nej už spomínaná moderátorka rozbaľuje predčasné darčeky.

Jasmina Alagič už dostala svoj prvý vianočný darček
Zobraziť galériu (17)
Jasmina Alagič už dostala svoj prvý vianočný darček  (Zdroj: Instagram G.R.)

A nie len tak hocijaké. Už samotný baliaci papier napovedal, že ide o luxusnú nemenovanú značku a Jasmina podľa jej slov vždy po tom túžila. „Ja viem, čo to je, ty marha jedna. Ja neverím, že si mi dala túto súpravu,“ povedala prekvapená moderátorka a neveriacky sa tešila.

Blondínka stále nechápala, prečo už takto o niekoľko týždňov skôr dostáva darček, a tak dramaturgička pohotovo zareagovala. „Tak nemôžem ti to dať 24. – 25., lebo však na tom budeš servírovať už Vianoce. Tak toto je taký predčasný Ježiško,“ vysvetlila svoj zámer Gabriela.

darček to bol veľmi vkusný a drahý. Cena takéhoto porcelánového servisu sa pohybuje v stovkách eur. Avšak riaditeľka takisto neobišla naprázdno. To, čo zas dostala ona na oplátku, sa dozviete vo videu vyššie. A budete len oči otvárať! 

Gabriela Ruman
Zobraziť galériu (17)
Gabriela Ruman

Viac o téme: Jasmina AlagičGabriela Ruman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu