Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prominetnej láske je KONIEC: Svarinská sa rozišla s o 7 rokov mladším youtuberom!

Prominentný párik si dal zbohom! Zobraziť galériu (2)
Prominentný párik si dal zbohom! (Zdroj: Instagram P.A/Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zazvonil zvonec a rozprávky je koniec! Vyzerá to tak, že láska dvoch hrdličiek vyprchala. Práve známy youtuber mal byť ten, kto dostal kopačky!

Herečka Kristína Svarinská (33) a youtuber Peter Altof alias Exploited (26) si padli do oka začiatkom tohto roku. Práve šou Let's Dance mala byť tá, čo ich spojila. Z hľadiska ju zakaždým podporoval aj jej nový priateľ. Keďže v súťaži zotrvala pomerne dlho a tréningy si žiadali každodennú prípravu, tak sa herečka zdržiavala prevažne na Slovensku.

Primárne však pôsobí v Česku, čo by podľa informácii Nového Času, mohlo byť pri nich kameňom úrazu. Zrejme pracovná vyťaženosť herečky zapríčinila ich rozchod. Vzťah na diaľku im zrejme nefungoval. Čo potvrdil nakoniec aj sám Peter. Kopačky, teda dostal po 7 mesiacoch od ich romániku. 

V začiatkoch ich vzťahu sa radi ukazovali spolu nielen na verejnosti, ale aj na sociálnej sieti. Zaľúbené fotografie a spoločné dovolenky sú už minulosťou. Po tom, ako si prestali navzájom lajkovať fotografie, prišla herečka aj s podozrivým popisom k uplakanej fotografii. „Ako dlho je navždy? Niekedy iba na sekundu,” zneli jej slová.

Nuž, tak, ako ich láska rýchlo začala, tak aj skončila. Redakcii Topky.sk sa prednedávnom podarilo stretnúť Exploiteda po boku inej ženy. To či išlo o kamarátku alebo jeho nový objav je však otázne.

Viac o téme: ExploitedKristína SvarinskáPeter Altof
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu