Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najťažší rok v Extrémnych premenách: Mal 218 kíl... Maroš Molnár mu zachránil život!

Peter Hlavatý Zobraziť galériu (2)
Peter Hlavatý (Zdroj: Tv Markíza)

HOLÍČ - Peter Hlavatý mal na začiatku Extrémnych premien 218 kilogramov. Jeho proces chudnutia komplikoval vážny zdravotný stav, keďže potreboval operáciu srdca. S tou obrovskou nadváhou mu ju však nemohli vykonať. Pre Maroša Molnára to bol najťažší rok v rámci tejto relácie.

Aby mohol podstúpiť operáciu srdca, musel schudnúť. 218 kilogramov totiž žiadny operačný stôl neunesie. Problémy so srdcom však zároveň spôsobili, že sa Peter Hlavatý nemohol cvičeniu venovať naplno. 

Peter musel predčasne odísť z bootcampu, aby sa podrobil menšiemu zákroku na vyriešenie jeho srdcovej arytmie. Bohužiaľ, neskôr sa problémy opäť vrátili. „Strašne chcem dať cieľ, ale mám reálny strach, že to nedopadne dobre so mnou,” povedal nešťastný hudobník. 

Keď sa mu podarilo dosiahnuť váhu vhodnú na operáciu, podrobil sa zákroku a nasledoval samozrejme pooperačný režim, kedy sa nesmel namáhať. „Príbeh Petra nebude úplne klasickým príbehom chudnutia alebo extrémnej premeny tak, ako ste boli zvyknutí. Trištvrte roka sme s Peťom len padali a stále začínali. On chcel byť zdravý pre svoje deti, pre svoju manželku a u neho bolo prioritné schudnúť na váhu operačného stola, aby mohol podstúpiť operáciu a potom aby mohla začať jeho ozajstná extrémna premena,” ozrejmil situáciu divákom počas galavečera tréner Maroš Molnár. 

Najťažší rok v Extrémnych
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Petrovi sa nakoniec podarilo schudnúť na váhu 159 kilogramov, čo znamená, že aj pri všetkých týchto komplikáciách zhodil 59 kilogramov. „S tebou som šiel do toho, že som ti hlavne chcel zachrániť život. To bolo najhlavnejšie,” povedal mu Molnár na záver. „Taký ťažký rok som ešte s nikým nemal v živote,” dodal neskôr s tým, že v tomto prípade naozaj nešlo úplne o chudnutie, ale práve o záchranu života. 

Galéria: Extrémne premeny - Peter Hlavatý po premene

Fotografie Petra pred premenou nájdete v predchádzajúcom článku - kliknite na odkaz vložený vyššie. 

Viac o téme: Extrémne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu