Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

„Kollárova mamička“ so slzami v očiach: Mám strach... Neviem, čo ďalej!

Barbora Balúchová Zobraziť galériu (3)
Barbora Balúchová (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Dvojnásobná vražda na Zámockej ulici otriasla mnohými. Nie každý však cítil potrebu vyjadrovať sa k nej na sociálnych sieťach. Speváčka Barbora Balúchová, ktorá má syna s politikom Borisom Kollárom, poskytla stanovisko až po žiadostiach od fanúšikov.

Pri rôznych závažných udalostiach očakávame, že k nim zaujmú stanovisko aj známe tváre. Keď však ide o taký šokujúci čin, akým je dvojnásobná vražda mladých ľudí pre ich sexuálnu orientáciu, mnohí sociálne siete vynechajú. 

Fanúšikovia sa však často dožadujú komentára a stalo sa to aj Barbore Balúchovej, ktorej sa mnohí pýtali, prečo sa nijako nevyjadrila. Tá následne označila túto tragédiu za horor. A bolo na nej vidno pohnutie. „Priznám sa, mám strach, pretože som priviedla dieťa do sveta, ktorý, sa priznám, sa mi vôbec nepáči. A mám strach o to, do akého sveta som ho priviedla a akým svetom bude o pár rokov preňho,” uviedla umelkyňa, ktorá začiatkom roka 2017 priviedla na svet syna Jána Alexandra. 

„Kollárova mamička“ so slzami
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram BB)

Toho sa snaží vychovávať ako slušného a tolerantného človeka. „Ja sa naozaj snažím držať pravidla, ktoré opakujem stále: Žime pekne a deti sa pridajú,” povedala vo videu na sieti Instagram. Aktuálne ale na ňu tragédie na zastávke Zochova a na Zámockej ulici v Bratislave doľahli tak, že netuší, ako ďalej žiť. „Ale naozaj prehodnocujem teraz veľmi veľa vecí vo svojom živote a rozmýšľam, akým smerom sa ubrať, lebo zamknúť sa doma tiež asi úplne nie je riešenie. Priznám sa, že naozaj neviem, čo ďalej,” uzavrela zúfalo. A jej pocity zrejme zdieľajú mnohí ďalší, ktorí sa vo svetle posledných udalostí boja o seba a svojich blízkych. 

„Kollárova mamička“ so slzami
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram BB)

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu